Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste, ki imate partnerja, ki je mehanik... 30.10.2008 14:59:44
|
|
|
|
leaberni
|
Moj partner je mehanik in njegova oblačila perem sama v stroju. Če so zelo umazane jih najprej namočim v venish. Po pranju v stroju ni nobenega vonja saj diši prašek in nato še mehčalec.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki imate partnerja, ki je mehanik... 30.10.2008 15:03:54
|
|
|
|
ery
|
Aha, zato ker meni MOJA MAMI teži, da se to ne sme.. ker se bo stroj pokvaril.. ker gre olje ven.. bla bla... je pa res, da prej nič ne namočim
|
RE: Tiste, ki imate partnerja, ki je mehanik... 30.10.2008 15:43:40
|
|
|
|
_matejka_
|
Delovne obleke pošlje podjetje v čistilnico. Doma perem samo kratke in dolge majice.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki imate partnerja, ki je mehanik... 30.10.2008 17:47:20
|
|
|
|
riders
|
Pri nas imamo servis...delovne obleke dajemo v čistilnico, ker so me že v začetku opozorili, da če jih bom sama prala, naj imam dva pralna stroja...ker sigurno se bo olje slejkoprej vžrlo v stene stroja in ti bodo začele cunje smrdeti... Plačamo pa čiščenje delovnih oblek seveda vsem zaposlenim.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki imate partnerja, ki je mehanik... 30.10.2008 19:34:26
|
|
|
|
nuala
|
Jaz perem kombinezone in hudo umazane delovne obleke v stroju. Perem jih ločeno od druge obleke. Ostalo perilo ( ki se pere po žehti kombinezonov ) mi zaradi tega ne smrdi, pralni stroj pa se mi tudi ni pokvaril. Saj praški in Veniši so zato, da razgrajujejo umazanijo in maščobe.
|
| Stran: [1] |
Minus koliko kg po poroduBožička09Koliko kilogramov ste bile lažje po odhodu iz porodnišnice?3-4kg (
22%)
5-6kg (
25%)
7-8kg (
24%)
9-10kg (
17%)
11kg ali več (
13%)
Število vseh glasov: 218Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!