Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tista zaščita za okrog otroške posteljice 2.8.2007 9:18:53
|
|
|
|
jade1
|
Ariel, Baby center, Leclerc, Interspar. Za ceno pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Tista zaščita za okrog otroške posteljice 2.8.2007 9:19:40
|
|
|
|
arielca
|
http://www.odejca-sp.si/, imajo jih tudi v BC, Pikapolonici, najcenejše sem videla v Ikei.
|
|
RE: Tista zaščita za okrog otroške posteljice 2.8.2007 9:23:00
|
|
|
|
Enolla
|
Njacenejšo sem dobila v trgovini od Svilanita - mislim, daje od Odeje Škofja loka nisem pa čist 100%. V BC me je cena kar vrgla na ....
|
|
RE: Tista zaščita za okrog otroške posteljice 2.8.2007 9:28:18
|
|
|
|
Daschi
|
O, super, hvala Izbire več kot dovolj .
|
|
RE: Tista zaščita za okrog otroške posteljice 2.8.2007 10:11:54
|
|
|
|
Nika v službi
|
Odeja ŠL, Hala D spodaj.
|
|
|
|
RE: Tista zaščita za okrog otroške posteljice 2.8.2007 10:43:56
|
|
|
|
ElaM
|
Kupila sem jo v industrijski prodajalni Odeje v Loki. Je zelo kvalitetna, polnjena, cene se pa ne spomnim več.
|
|
RE: Tista zaščita za okrog otroške posteljice 2.8.2007 14:08:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Aladdin v MB ima lepe, lahko posamezno ali v kompletu s posteljnino.
|
|
|
|
RE: Tista zaščita za okrog otroške posteljice 2.8.2007 14:10:13
|
|
|
|
Putka
|
Mi ni bila pri nas nobena posebej všeč. Sem jo preko eBaya kupila za 16€ iz Anglije, medvedka Pu.
|
|
|
|
RE: Tista zaščita za okrog otroške posteljice 4.8.2007 11:08:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni ta iz Ikee nikakor ne paše na posteljico 140x70 Jo imam kar tako čudno navezano...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?