Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tipanje materničnega vratu 4.9.2006 22:38:39
|
|
|
|
pot
|
Ne prakticiram. Jaz imam ob O izcedek, ki je prozoren in elastičen. Pa tudi želja po je takrat večja. Zdaj, ko sem na K, pa tudi čutim špikanje v jajčnikih. Veliko sreče z zanositvijo, čim manj misli na to kaj vse je treba vedet za O, ti se samo sporsti in uživaj v , takrat ko ti zapaše. V enem letu bi moglo ratat, potem bodo pa že zdravniki poskrbeli naprej. Res, se ne obremenjuj.
< Sporočilo je popravil nasapot -- 4.9.2006 22:54:41 >
|
|
|
|
RE: Tipanje materničnega vratu 4.9.2006 22:40:56
|
|
|
|
puppa
|
To pomeni da ti tega ne prakticiraš al da to ni pametno počet?
|
|
|
|
RE: Tipanje materničnega vratu 5.9.2006 9:20:01
|
|
|
|
Zofy
|
Ja, naz sicer to ne prakticiram, sem pa prebrala, da se v času O materični vrat spusti in je potem nekako nožnica krajša. Sicer ne prakticiram in si ne tiščim vsak dan prstov noter ampak sem nazadnje opazila pri zadnji O, da sem med seksom čutila, da je moja nožnica krajša, ker me je med odnosom kar malo bolelo od "nabijanja" v materični vrat
|
|
|
|
RE: Tipanje materničnega vratu 5.9.2006 16:36:03
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
se pridružujem zofi!!! Jaz sploh nisem vedla zakaj je to tko včasih da mal boli, kot da bi bla nožnica krajša. Itak je možno to zaradi ovulacije. Pa spet vem neki novega
|
|
|
|
RE: Tipanje materničnega vratu 7.9.2006 7:23:05
|
|
|
|
ALJA75
|
Tudi jaz tega ne prakticiram, se pa mi zdi dobro vprašanje. O tem sem že veliko brala, tako, da se mi glede na besedila v knjigah za tiste, ki to počnejo, zdi normalno. Je pa res kar piše nasapot, čim manj se obremenjevat z ovulacijo, prepustit se raje užitkom pa bo. Tudi nam se mora enkrat zgoditi.
|
|
|
|
RE: Tipanje materničnega vratu 7.9.2006 8:33:59
|
|
|
|
slumpo
|
glej meni se tipanje ne zdi pametno ker not vneseč vse sorta bakterij pa si lahko roke še bolj umivaš. veš kaj je vse za nohti..... jaz ti svetujem da nehaš misliti na to kdaj maš ovulacijo ampak ko je konec M ...že naslednji dan začnita uživat , pa pol tudi ne vsak dan ampak na dva do tri dni, ker če vsak dan se vojački malček olenijo in niso aktivno polni da bi kaj naredili. predvsem pa naj vama bo s fantom to užitek in ne obveza ker tako ne bo nič ker nisi lepo pri stvari ampak misliš sam a bo danes al ne. nama je na ta način ratal zelooo hitro.
|
|
|
|
RE: Tipanje materničnega vratu 7.9.2006 8:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Se podpišem pod slumpo. Če imaš O, potem raje pogosto , pa bo rezultat, če pa nimaš O, potem pa ti tudi tipanje ne bo pomagalo, samo še slabše bo lahko. Z dragim bodita lepo pridna in seksajta ko zajca , pa bo kamlu .
|
|
|
|
RE: Tipanje materničnega vratu 7.9.2006 11:08:01
|
|
|
|
Zofy
|
Se strinjam glede tipanja - tudi meni se zdi nehigjenično. Glede tega, da se ne smemo obremenjevati kdaj bo O se tudi strinjam, vendar pa je težko to z glave zbiti, če se trudiš že npr. več kot leto in si otroka vsakič, ko dobiš prokleto še bolj želiš in postajaš vse bolj in bolj neučakan in počasi na trenutke celo zagrenjen... Če bi lahko sam svoje možgane prelisičil in to lahko "na gumb" odmislil, bi bilo res super . A ma kira recept
|
|
|
|
RE: Tipanje materničnega vratu 7.9.2006 16:55:06
|
|
|
|
trma79
|
Ves, v upanju sem tudi jaz brala o tem in poskusila...nekajkrat. Dejstvo je,da kljub umivanju verjetno ni najbolj higienicno...je pa res, da se tudi on pred ne okopa ravno v razkuzilu, ne? Ce zelis tako preverit, kako dalec si z O, moras to zacet kr kmalu po zacetku ciklusa, seveda po M. Ker sicer ne bod opazila razlike. Najprej bo MV trd in spuscen nizko v noznico, pisejo, da lahko primerjas s konico nosu. Tak, zelo cvrst in gladek. Bolj ko se bo blizala O, visje bo lezel, vedno mehkejsi bo - primerjava z ustnicami - in s prsti bos cutila, da je luknjica v njem vecja in bolj razprta. Takrat menda je fajn delat na . Ampak...meni uspeh ni potrkal na vrata, pa sem s tem nehala. Bom skusala cim manj mislit na to.In se sprostot. Zdaj se raje hodim sprehajat. Ne vem, ce je Marija Terezija vedela vse to, pa ji je vseeno ratalo rodit kopico otrok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?