|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tipanje materničnega vratu
4.9.2006 22:21:54   
puppa
Smešen naslov sej vem, sam pove pa bistvo.
Namreč zanima me ena stvar.

Slišala sem, da pri določanju ovulacije pomaga tudi struktura materničnega vratu, ki da se med ciklusom spreminja.
v se lepo in prav, ampak a je pametno vsak dan šarit tam doli in tipat spremembe?
A katera to prakticira?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tipanje materničnega vratu
4.9.2006 22:38:39   
pot
Ne prakticiram.
Jaz imam ob O izcedek, ki je prozoren in elastičen. Pa tudi želja po user posted image je takrat večja. Zdaj, ko sem na K, pa tudi čutim špikanje v jajčnikih.

Veliko sreče z zanositvijo, čim manj misli na to kaj vse je treba vedet za O, ti se samo sporsti in uživaj v user posted image , takrat ko ti zapaše. V enem letu bi moglo ratat, potem bodo pa že zdravniki poskrbeli naprej. Res, se ne obremenjuj. user posted image

< Sporočilo je popravil nasapot -- 4.9.2006 22:54:41 >

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2006 22:40:56   
puppa
To pomeni da ti tega ne prakticiraš al da to ni pametno počet?user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2006 9:20:01   
Zofy
Ja, naz sicer to ne prakticiram, sem pa prebrala, da se v času O materični vrat spusti in je potem nekako nožnica krajša. Sicer ne prakticiram in si ne tiščim vsak dan prstov noter user posted image  ampak sem nazadnje opazila pri zadnji O, da sem med seksom čutila, da je moja nožnica krajša, ker me je med odnosom kar malo bolelo od "nabijanja" user posted image v materični vrat

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2006 16:36:03   
t*e*j*k*a
se pridružujem zofi!!!

Jaz sploh nisem vedla zakaj je to tko včasih  da mal boli, kot da bi bla nožnica krajša.

Itak je možno to zaradi ovulacije.

Pa spet vem neki novegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2006 7:23:05   
ALJA75
Tudi jaz tega ne prakticiram, se pa mi zdi dobro vprašanje.
O tem sem že veliko brala, tako, da se mi glede na besedila v knjigah za tiste, ki to počnejo, zdi normalno.
Je pa res kar piše nasapot, čim manj se obremenjevat z ovulacijo, prepustit se raje užitkom pa bo. Tudi nam se mora enkrat zgoditi.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2006 8:33:59   
slumpo
glej meni se tipanje ne zdi pametno ker not vneseč vse sorta bakterij pa si lahko roke še bolj umivaš. veš kaj je vse za nohti.....
jaz ti svetujem da nehaš misliti na to kdaj maš ovulacijo ampak ko je konec M ...že naslednji dan začnita uživat , pa pol tudi ne vsak dan ampak na dva do tri dni, ker če vsak dan se vojački malček olenijo in niso aktivno polni da bi kaj  naredili.
predvsem pa naj vama bo s fantom to užitek in ne obveza ker tako ne bo nič ker nisi lepo pri stvari ampak misliš sam a bo danes al ne.
nama je na ta način ratal zelooo hitro.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2006 8:54:15   
Anonimen
Se podpišem pod slumpo. Če imaš O, potem raje pogosto user posted image , pa bo rezultat, če pa nimaš O, potem pa ti tudi tipanje ne bo pomagalo, samo še slabše bo lahko. Z dragim bodita lepo pridna in seksajta ko zajca user posted image , pa bo kamlu user posted image

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2006 11:08:01   
Zofy
Se strinjam glede tipanja - tudi meni se zdi nehigjenično. Glede tega, da se ne smemo obremenjevati kdaj bo O se tudi strinjam, vendar pa je težko to z glave zbiti, če se trudiš že npr. več kot leto in si otroka vsakič, ko dobiš prokleto user posted image  še bolj želiš in postajaš vse bolj in bolj neučakan in počasi na trenutke celo zagrenjen... Če bi lahko sam svoje možgane prelisičil in to lahko "na gumb" odmislil, bi bilo res super user posted image . A ma kira recept user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2006 16:55:06   
trma79
Ves, v upanju sem tudi jaz brala o tem in poskusila...nekajkrat.
Dejstvo je,da kljub umivanju verjetno ni najbolj higienicno...je pa res, da se tudi on pred user posted image ne okopa ravno v razkuzilu, ne?

Ce zelis tako preverit, kako dalec si z O, moras to zacet kr kmalu po zacetku ciklusa, seveda po M. Ker sicer ne bod opazila razlike.
Najprej bo MV trd in spuscen nizko v noznico, pisejo, da lahko primerjas s konico nosu. Tak, zelo cvrst in gladek. Bolj ko se bo blizala O, visje bo lezel, vedno mehkejsi bo - primerjava z ustnicami - in s prsti bos cutila, da je luknjica v njem vecja in bolj razprta. Takrat menda je fajn delat na user posted image .
Ampak...meni uspeh ni potrkal na vrata, pa sem s tem nehala. Bom skusala cim manj mislit na to.In se sprostot. Zdaj se raje hodim sprehajat.
Ne vem, ce je Marija Terezija vedela vse to, pa ji je vseeno ratalo rodit kopico otrok.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?