|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tipa je stisnilo !!!
13.11.2006 14:09:44   
anabanana
Mojega ja !!!! Moram dati na to temo, ker to je namenjeno za punce ki so oz. so bile v postopku IVF.

V glavnem, da vam povem, kaj se mi je zgodilo danesuser posted image user posted image user posted image Po treh ginekoloških operacijeh od katerih je bila zadnja zelo težka grem danes na kontrolo k mojemu g, ki mi reče, da je vse ok in da naj jutri prideva z dragim dat kri, naslednji teden pa še on spermo, da zrihtamo papirje in izvide za januar/februar IVF.

Jaz nenormalno vesela kličem mojega partnerja domov, da naj si gre iskati napotnico in tip mi reče, da ne bo, da on ne more tako na hitro in da njemu zdravnik ne bo govoril kdaj bo imel otroka, ter da bova šla konec decembra (ne vem, zakaj). Skoraj sem padla po tleh, že eno leto govoriva samo o tem, da greva na IVF , vendar je z menoj stalno bilo nekaj narobe...zdaj pa, ko lahko, pa on pravi, da ne!!!!user posted image user posted image user posted image Halo!!! Naj povem, da so mi odstranili oba jejcevoda in en jajčnik, tako, da mu je bilo popolnoma jasno, da ne morem zanositi spontano...morda pa je upal, da niti na ivf ne bom mogla, da se je tako usral al kaj???!!! Čisto sem paf...Naj povem še, da on ni nobeno zeleno jagnje, da bi se ustrašil otrok, saj ima 42 let (16 let starejši od mene) in dva otroka iz prejšnjega zakona. Jaz sem mu že na začetku najine veze povedala, da absolutno mislim imeti vsaj enega otreoka in on se je s tem strinjal. Vedno sem igrala na odprte karte, zato mi zdaj ni nič jasno!!! Tip je šel danes vseeno k zdravniku po neke tablete, ampak mu ni niti omenil, da rabi napotnico!!! NIč mi ni jasno, zakaj zdaj to...sej bi počakala do konca decembra, to je najmanjši problem, vendar ne razumem zakaj!

Punce, a je tudi kakšen vaš tako cviknu?
Če bo vstrajal na tem stališču ga bom pustila, majke mi pa tudi če crknem zaradi tega!!

P.S. Mislila sem biti anonimna, pa ne bom, sej me nima kaj bit sram, naj bo njega. Prasecuser posted image

krepat ma ne molat
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tipa je stisnilo !!!
13.11.2006 14:15:34   
fricka
Pogovori se z njim. Očitno ni tako zelo pripravljen na otročka.

Srečno.

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2006 14:18:45   
soncece24
Po mojem ga je pa strah tega, da bo moral v lonček in da bi slučajno ugotovili, da tudi z njegovimi plavalčki kaj ni ok, čeprav ima 2 otroka. Poskusi se lepo pogovorit danes zvečer z njim in naj ti pove v čem je razlika tega 1m za njega? Ker za tebe si predstavljam, da 1 mesec več pomeni kot nekomu 5 let - ker si že "odčakala" svoje. Upam, da se zmenita in da greste čim prej v akcijo!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2006 14:21:14   
koala
Težka je ta situacija, tako zate kot tudi zanj. Po moje brez iskrenaga, dolgega in mirnega pogovora ne bo šlo.

Pa vso srečo, da se stvari uredijo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2006 14:22:23   
GoYa
Nezavidljiva situacija. Kočljiva. Le kaj mu je kapnilo kar na enkrat. Mogoče je res, kot si napisala, da je mislil (upal), da do IVF sploh ne boste prišli. Ko pa je prišel ta trenutek, pa s takimi izjavami.

Saj ne gre za to, da bi mu zdravnik rekel, kdaj bo imel otroka. Imela ga bosta, ko bosta oba za to pripravljena. Če misli, da bo decembra kaj drugače, počakaj do decembra. Jaz mislim, da se ne bo v tem mesecu nič spremenilo.

Ne vem, kaj mu hodi po glavi. Ali ni še pripravljen ali pa ne želi imeti še enega otroka. Težko ti kaj svetujem. Lahko ti povem le to, da na silo ne bo šlo nič. Najbolje bo, da se iskreno pogovorita in da vidiš, na čem si.

Jaz upam, da ga je vseeno samo malo stisnilo, ker je res že prišlo tako daleč (skoraj do postopka) in da rabi samo MALO časa, da si zbistri glavo in greste na IVF.

Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 5
13.11.2006 14:27:55   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image mi je hudo zate, saj sem na istem kot ti, zdaj, ko sva se oba pripravljala za user posted image  skor 2 leti, pa so mi ugotovili vsemogoče v moji maternici in mi je ginekolog rekel naj čimprej zanosim, ne boš verjela, moj zdaj ni več za user posted image  oz. mi je rekel , da še ni pripravljen in naj ga ne silim v to, ker na izsiljevanje ne pristaja. Tako sem ga žal včeraj zapustila po 7 letih. Hudo mi je za naju oba, vendar tako žal ne gre več naprej, stara sva oba zadost, jaz ne mislim imeti otrok pri 30 in več....drži se, poskusita se pogovorit na lep način, pri nama žal ni šlo čeprav sva vse skupaj predebatirala milijonkrat in žal sem končala to najino zvezo, čeprav se imava zelo zelo rada, to sama vem, ampak ravno zaradi user posted image  ga zapuščam...kruto, ampak resnično!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2006 14:28:28   
tinaaja
Anabanana, dihaj!!! Ful razumem, da si besna k ris, jaz bi tud bila. In imas vso pravico.
Mislim, da se najprej umiri in se skulirano pogovori o tem. Da ce ti lahko razlozi, v cem je fora take reakcije. Moski znajo bit cudni, pa saj me tud v dolocenih situacijah odreagiramo, kot da ne bi imela 1% razuma. Morda je bil presenecen in sokiran in je blesavo reagiral.. In ko bo premislil, bo uvidel to.
Samo ne zdaj nekaj obtozevat, ekr tko ne bos prisla nikamor, sam se bolj ga lahko odvrne iz brezveznega razloga. Razlozi mu svoja custva, razocaranje nad to reakcijo, da te boli to in da ne razumes. In ce bi pametoval se naprej, bi pa tud jaz razmislila, kaj zelis od njega in te veze.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.11.2006 14:29:00   
teri
Bravo anabanana!!!So mi všeč babe ki majo tak karakter močen kot ti-vsaj po tvojih besedah.Ah kaj da ti rečem,da so moški kdaj čudni,da ne moremo razumeti njihovih dejanj...pa saj to že sama veš.Da bi se zgodilo to prejšnji teden bi ti rekla,da mogoče luna slabo vpliva na njegauser posted image !Pri nama je bila drugačna zgodba.Mela sem ss in g mi je rekla da lahko probava čez 3m.Vse lepo in prav,oba sva si tega user posted image želele,samo ni bil načrtovan,ma nič zato,sva bila res OBA VESELA.Na žalost se je zgodilo kar se je in ko sem mu rekla da bova čez 3m probala mi je potrdil.Pol čez 1t pa zanikal.Češ da naj še malo počakava,da ne moreva točno določit kdaj in bla bla bla.Zdej sta šla 2m mimo,ker se mi je neki ginekološko zakompliciralo,ne vem kdaj bova lahko spet delala na user posted image .Jutri grem g da vidimo kako in kaj.Po dolgem pogovoru z mojim sva prišla do zaključka,da on si želiuser posted image z mano,tudi zdaj,samo se boji da se bo spet zgodil ss in da bova trpela tako kot pred 2m.To je bla vsa poanta-v bistvu je bil zaščitniški.Tako da ti predlagam,da se iskreno pogovorita s tvojim partnerjem,ker moški so zakomplicirani in jim je težko pridet do konca.Rabijo čas da povejo kako je.Nimaš kaj.Dejta se pogovorit-iskreno.Pa srečno.Poročaj kako se razvija zgodba!

Neposredna povezava do sporočila: 8
13.11.2006 14:31:31   
Anonimen
Ne da se mu še enega imet. Ker ima že dva, se mu ne da še enkrat čez pokakane plenice, nočno nespanje in pdb. Komot je ratal in se mu s tem pač ni več za ubadati. Po moje. Čeprav je pa precej prašičje, da ti tega ni prej povedal.

(odgovor članu teri)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.11.2006 14:36:02   
darjatimci
Jaz z IVF sicer nimam izkušenj,oglasila sem se le zato,da povem,da na žalost moški velikokrat odpovejo,ko ne bi bilo treba.To kaj vse mora dati ženska skozi,da bi zanosila in rodila,medtem pa moški enostavno odpove,ne vem,kaj naj še rečem,mislim,da sem dovolj povedala.Saj ni več najstnik,ki spreminja svoje mnenje iz dneva v dan.Pa srečno ti želim.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.11.2006 14:41:02   
fricka
ANONIMNA to pa zate: šele včeraj sta se razšla in v kolikor se imata res še vedno zelo rada, ne bodi žalostna. Sigurno se zopet najdeta, samo malo bosta vse premislila in z razdalje pogledala. Mogoče je pač samo potreboval malo klofuto, da se uredi in zbere.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.11.2006 14:49:22   
anabanana
Punce, ne morem se vam dovolj zahvaliti za tako hitre in pametne odgovore.

Ja, sem močen karakter, ampak tukaj sedim pred računalnikom in jočem, ker to je tudi zame preveč. Punce, ne morete si misliti, kaj sem prestajala ko so mi pred enim mesecem pri 26ih letih odstranili oba jajcevoda in jačnik, tudi na črevo se mi je razširilo to težko vnetje, tako, da sem imela izredno težko operacijo in okrevanje, da ne govorim o psihi!!! In to je bila že tretja!!

In po vsem tem...ne morem verjet. Žal se vse bolj nagibam k mnenju punc, ki mislijo, da se mu očitno ne da imet še enega otroka. Seveda se bova pogovorila, samo tudi jaz ne razumem, kaj bo čez en mesec drugače. Aja, eden od njegovih argumentv bo, da sem se ohladila do njega, kar sploh ni res, ampak po taki operaciji res nisem cvrkutala od ljubezni in si želela sexat trikrat na dan!!! Komaj zdaj prihajam k sebi počasi.

Jaz samo vem, da šanse, da imam otroka ne bom zapravila zaradi njega. Zelo ga imam rada, vendar je žrtev prevelika.

Vam javim, kaj bo.

krepat ma ne molat

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.11.2006 14:55:21   
darjatimci
Poglej,čisto brez slabe vesti ,prosim.To kar si dajala skozi je povsem razumljivo,da imaš take občutke.Mogoče je pa pravi čas,da vržeta prave karte na mizo,sedaj je pravi čas,drži se.

Neposredna povezava do sporočila: 13
13.11.2006 14:57:37   
Klarissa
jjoj joj,
no jaz sem tudi v nekaki podobni situaciji. po 2ss sva se zmenila, da začneva nasl mesec spet delat na user posted image . pa mi tip pred 14 dnevi reče, da ne, da je prehitro, da bi imel user posted image . a 2x do zdaj pa ni bilo. ej ne razumem.
prejšnji teden sem spet rekla, da komaj čakam, pa je bil tiho.
mogoče zato, ker sem mu pred 14dnevi rekla, da ga bom pustila, ker jaz več čakat pa res nimam časa.
ne vem, a je možno, da pikico izgubim, ker on ni 100% pripravljen?
samo: a si lahko kdaj sploh 100%  pripravljen??

Neposredna povezava do sporočila: 14
13.11.2006 15:06:48   
Anonimen
a si lahko kdaj sploh 100% pripravljen??

Nikoli nisi pripravljen 100%, to jaz mojemu skoz govorim, ampak glede na to, da sva se vse lepo zmenila in mi je obrnil dobesedno hrbet, sem se odločila, da ga zapustim...anabanana, oprosti, ker sem se vmešala v tvojo temo.
In ne punce, ni mi hudo, ker sem ga zapustila, zamo odločit se moraš...sploh pa to je vedel, kaj se bo zgodilo, ker tako pač ni mogoče več živeti.

(odgovor članu Klarissa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.11.2006 15:09:41   
teri
Klarissa..nikoli nisi 100%pripravljen.Samo moški so bolj nesigurni in preplašeni kot me.Ženske točno vejo kaj hočejo-seveda ne vse,da ne bom delala komu krivice.Tudi tisti,ki načrtujejo,ko se zgodiuser posted image se ustrašijo.Oni mislijo,da ne bodo meli več svobode,pa da bodo mogli bit več doma,pa da ne bodo imeli tolko časa zase in za svoje prijatle,....in lahko naštevam v nedogled.Moj npr:ne hodi dostikrat kam ven zvečer sam,večkrat greva skupaj,edino če imajo kako službeno žurko in to se zgodi redkokdaj,z kolegi ko se vidi sem večinoma tudi jaz z njim,ni še izrazil želje da bi šel sam,če bi jo valda bi mu ugodila,...Nikoli ne bi človeku kratila pravic do prijateljev,samostojnosti,..Ampak vseeno se po tihem boji,da ko bomuser posted image se bo to zgodilo.Priznam da v 1.user posted image sem bila tečna,razdražljiva,cmerava,...ampak sem mu lepo razložila da so to hormoni in da se trudim.Rekel je da ni panike in da šteka.Je res?!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
13.11.2006 15:09:45   
anabanana
Klarissa, ma tvojega še nekako razumem, da se boji, da ne bi šlo slučajno kaj narobe, boš videla, da bo premagal ta strah.

Bolj kot razmišljam, bolj se mi zdi, da je tip res komot, negova otroka sta tako rekoč odrasla...Upam, da se motim.

Aja ša še to: prej me kliče moja babi in takoj po glasu ugotovi, da je nekaj narobe. No in jaz ji povem skrajšano vezijo in tudi to, da če ne bova našla skupnega jezika ga bom pustila, moja babi pa: "Ja kaj potem boš spet podnajemnica?" Mislim halo!!!! Sem ji vrgla dol slušalko res. Najraje bi se pokrila čez glavo in spala dva dni, ampak bom šla raje čvekat k naj kolegici!

krepat ma ne molat

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.11.2006 15:14:12   
teri
Anabanana:glavo gor,stoj za tvojimi odločitvami.Pogovori se s tvojimi prijateljcami,da ti še one svetujejo,ker poznajo oba.Zvečer pa do njega na odkrit pogovor.Ko se končala 7let dolgo zvezo in sem mogla it nazaj k staršem živet,sem mislila da bom umrla.Se super razumemo z mojimi starši,samo veš kako je ko maš svoja leta bi rad bil samostojen,...Tako da raje v podnajem kot pa da si nesrečna.user posted image Poročaj!Pa še enkrat srečno,da se uspeta zmenit tako da bo obema prav!!!

Neposredna povezava do sporočila: 18
13.11.2006 15:14:55   
teri
UUU šele zdej vidim da si iz KP,jaz tudi.

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.11.2006 15:14:56   
anabanana
Anonimna, nisi se vmešala, to vse spada zraven, namreč, da določeni moški so pač strahopetci. Gospa, ki je ležala z mano v bolnici je imela deklico z cistično fibrozo, mož pa jo je zapustil, ker tega ni mogel prenesti in ker mu gospa ni več mogla POSVEČATI VSEGA SVOJEGA PROSTEGA ČASA --- pazite, tudi to je pomemben faktor!!!

Pa , da ne izpade zdaj kot da sovražim moške, moj mi je ves čas bolezni stal ob strani in pomagal v hiši, zdaj pa to...še vedno upam, da bova nekako rešila.

krepat ma ne molat

Neposredna povezava do sporočila: 20
13.11.2006 15:23:09   
dulcinea
Verjetno ga je samo malo strah. Pogovorita se...

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

Neposredna povezava do sporočila: 21
13.11.2006 15:41:05   
anabanana
Pupe, v glavnem še enkrat hvala za vaša mnenja, zdaj se grem malo ohladit in vam javim če bo kaj novega!!

Ciao teri, sokrajankauser posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.11.2006 16:07:54   
Anonimen
draga Ana,

tudi jaz sem imela podobne težave!Pri nama je bilo že tako daleč, da je prišlo pismo iz konzilija,ki je nama odobril postopšek ivf, vendar sva se takrat že tako slabo razumela,da je vse skupaj padlo v vodo! user posted image
Mineval je čas, on je upal da bova še skupaj, vendar sem se jaz odločila,da je vsega konec! Tudi jaz sem bila v podobni situaciji, laparoskopija in histeroskopija, pripravljena kot ti,da postranem user posted image ,vendar se je on takrat umaknil!
Da sem user posted image user posted image user posted image  celo slovensko morje bi rekla, in najbolj od vsega me je takrat motilo je to;še sedaj me; da sem mu jaz stala ob strani in ga podpirala,ko je on to potreboval, sedaj ga pa jaz potrebujem ga pa NI! user posted image
Ne pravim ti,da se razideta; svetujem pa ti le,da naj dokaže s svojimi dejanji, če misli resno ali ne! Besede več ne štejejo!Samo akcija! Srečno!

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
13.11.2006 16:54:38   
petraz
Ne vem.... ampak tudi meni se zdi, da ni pripravljen na otroka user posted image  Daj se še enkrat pogovori z njim.... Držim pesti, da se bodo stvari uredile in da boš lahko naslednje leto postala mamica tudi ti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 24
14.11.2006 11:37:44   
anabanana
Ej pupe; pri nas doma je situacija status quo (hladna vojna). Gospod se dela užaljenegauser posted image user posted image user posted image - preverjena taktika, da ti ni treba govoriti o perečih zadevah. Odločila sem se, da mu dam skrajni rok, da se odloči do konca decembra (sej to je tudi sam nekako hotel ne?) in če ne bo nič, pakiram. Tega mu ne bom zastavila kot izsiljevanje, le kot dejstvo.

Lahko zveni ful odločno, ampak me je zelo strah. Imam ga zelo rada in 100% sem, da tudi on mene, vendar je to prevelika življenjska stvar, da bi popustila!! Včeraj sem bila pri moji osebni zdravnici, ker sem šla zaključiti bolniško in smo se malo pogovorile o temu; je rekla, da je to pač moška reakcija in da mu moram dati nekaj časa...in da je to za moške zelo delikatna stvar! A za ženske pa ni al kaj?!!!! Vse kar morajo oni tehnično narediti je, da si ga zdrkajo v lonček, pa oprostite na izrazu, ampak točno tako je.user posted image

krepat ma ne molat

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.