anabanana
|
Mojega ja !!!! Moram dati na to temo, ker to je namenjeno za punce ki so oz. so bile v postopku IVF. V glavnem, da vam povem, kaj se mi je zgodilo danes Po treh ginekoloških operacijeh od katerih je bila zadnja zelo težka grem danes na kontrolo k mojemu g, ki mi reče, da je vse ok in da naj jutri prideva z dragim dat kri, naslednji teden pa še on spermo, da zrihtamo papirje in izvide za januar/februar IVF. Jaz nenormalno vesela kličem mojega partnerja domov, da naj si gre iskati napotnico in tip mi reče, da ne bo, da on ne more tako na hitro in da njemu zdravnik ne bo govoril kdaj bo imel otroka, ter da bova šla konec decembra (ne vem, zakaj). Skoraj sem padla po tleh, že eno leto govoriva samo o tem, da greva na IVF , vendar je z menoj stalno bilo nekaj narobe...zdaj pa, ko lahko, pa on pravi, da ne!!!! Halo!!! Naj povem, da so mi odstranili oba jejcevoda in en jajčnik, tako, da mu je bilo popolnoma jasno, da ne morem zanositi spontano...morda pa je upal, da niti na ivf ne bom mogla, da se je tako usral al kaj???!!! Čisto sem paf...Naj povem še, da on ni nobeno zeleno jagnje, da bi se ustrašil otrok, saj ima 42 let (16 let starejši od mene) in dva otroka iz prejšnjega zakona. Jaz sem mu že na začetku najine veze povedala, da absolutno mislim imeti vsaj enega otreoka in on se je s tem strinjal. Vedno sem igrala na odprte karte, zato mi zdaj ni nič jasno!!! Tip je šel danes vseeno k zdravniku po neke tablete, ampak mu ni niti omenil, da rabi napotnico!!! NIč mi ni jasno, zakaj zdaj to...sej bi počakala do konca decembra, to je najmanjši problem, vendar ne razumem zakaj! Punce, a je tudi kakšen vaš tako cviknu? Če bo vstrajal na tem stališču ga bom pustila, majke mi pa tudi če crknem zaradi tega!! P.S. Mislila sem biti anonimna, pa ne bom, sej me nima kaj bit sram, naj bo njega. Prasec