|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tinna- sprednje varovalo pri vozičku
24.3.2005 8:31:38   
T3
Lep pozdrav!
Pravkar sem brala poste o primerjavi Quinnyevih vozičkih in sem zasledila, da ima Tinna na speedy-ju spredaj varovalni obroč.
Tinna ogledala sem si tudi tvoj album in po slikicah sodeč imaš tudi ti septemberskega sončka kot jaz in mislim, da jima varovalni obroč pride še kako prav. Mi načrtujemo menjavo svojega vozička za speedy-ja, pa ravno zaradi tega varovala še zavlačujemo. Lahko prosim poveš ali ste varovalo dokupili ali je to vaša domača iznajdljivost.
Havala lepa, Tanja
Neposredna povezava do sporočila: 1
24.3.2005 14:26:58   
lin
Ker Tinne do sobote nebo na rr ti bom jaz odgovorila da je to hand-made(se pravi njena iznajdljivost)no nekaj so kupili nekaj sami začarali,tako da počakaj do sobote ali nedelje pa ji piši na privat ti bo sigurno z veseljem odgovorila.
P:S.upam da nebo jezna ker sem namesto nje odgovorila,ne bo nebo ker jo poznam-
Aja ravno v nedeljo smo se doblili in morem rečt da ta prečka zgleda kot original.če nebi vedla nebi nikoli posumla da so se sami znašli.

(odgovor članu T3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.3.2005 12:01:33   
maja24-1
tudi jaz se priporočam za nasvet kako izdelati to varovalo za speedija!

(odgovor članu T3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.3.2005 21:56:25   
Tinna
Ja res me ni blo doma - Lin hvala za posredovanje!:bravo::bravo:

Ja mene me je edino to res motilo pri Speedyu, da nima tega varovala. Čeprav nam zdej pride v poštev le zato, da Luka nogice gor naslanja. A najbrž, ko bo večji bo hotel sloneti na tem varovalu.
V bistvu je res home made. V BC smo kupili ta lok original od Peg Perrego v črni barvi, ker mi je prodajalka rekla, da se da nadomestne dele od vozička dobit samo od Peg Perego. Cena pa je bla 1.890 SIT. No seveda je bilo to varovalo za Speedya preozko in zato smo samo malček pri straneh ga zvili, da ni več raven kot in je bla prava mera. Potem pa sva vidla, da ne gre prav gor (zataknilo se je pri sponkah za pritrdit gor varovalo). PP ima okrogli štangi - zato so te sponke okrogle - speedy pa ima ovalne cevi in ni šlo popolnoma gor. Ker pa so plastične smo samo malček segreli z vžigalnikom in potem se je z lahkoto vdalo in so zdej prav fiksne. Če pa želiš lahko varovalo vzameš tudi stran. Edino, da ko zapiraš voziček mora bit obvezno naslon za noge v smeri proti dol ali pa vzameš varovalo proč.
Skratka zelo enostavno. Rabiš samo vžigalnik in je.:)-:)-
Upam, da je razumljivo drgač bom mogla pa kakšno servisno knjižico napisat:)-:)-.
:sloncek::sloncek:

(odgovor članu T3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?