|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tinkamiška - kako?
2.5.2005 15:36:16   
lumpy
Pozdravljena Tinkamiška in vse ostale punce?

Kako ste kaj?
Še posebej to sprašujem Tinkomiško, ki vemo da je postala srečna :nosecka:.Upam, da te začetne spomladanske vročine ne prenašaš težko. :zmeden:

Lep popzdravček vsem

:sloncek::kuza::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tinkamiška - kako?
2.5.2005 18:41:12   
tinkamiška
O Biny:):)

Počutim se fajn, za enkrat mi še ni fejst slabo, včeraj zvečer je blo malo hujše, ampak, danes sem prav fajn. Z možekom sva prala avto in posejala sem par vrst zelenjave:) Sem bla na sončku, ampak sem vsake toliko pobegnila v senco in pila veliiiiko vode:)

Zdej sem pa utrujena:zaspan: Odštevam dneve do naslednjega pregleda in UZ-ja, ko se bo pa menda že vidla moja pikica in slišal njen srček, ne samo mehurček:)

Vse vas lepo pozdravljam in vam želim, da se danes še do konca naužijete praznika in potem, da vam delovni teden čimprej mine:rozica::rozica::rozica: pa kake fajn novičke pričakujem:)-:)-:)-

Lepo bodite!

Tinka

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?