Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tik pred porodom zbolim 10.9.2008 8:32:28
|
|
|
|
bskrle
|
Sama sem bila na antibiotikih, pač greš rodit in rodiš.
|
|
|
|
RE: Tik pred porodom zbolim 10.9.2008 9:11:14
|
|
|
|
Anonimen
|
edino kar je če bi res bla preveč slabotna pa ne bi šlo po naravni poti pol bi bil verjetno kak cr!..kmalu okrevaj,vse bo vredu.
|
|
|
|
RE: Tik pred porodom zbolim 10.9.2008 9:16:41
|
|
|
|
Blacky30
|
Jaz sem rodila z gnojno angino in 39 vročine, brez zdravil, ker nisem utegnila priti prej do zdravnice. No, razen lekadol. Bilo je hudo, sam porod ni bil kompliciran zaradi moje bolezni, sem pa po porodu morala dobiti transfuzijo krvi, ker me je naporen porod tako zmatral, da se mi je kri ful poslabšala. Zdaj sicer več ne vem, če je to bilo zaradi bolezni, ker se mi je tudi zdaj po drugem porodu kri tako poslabšala, da so mi morali pomagat, pa sem šla rodit zdrava. Takrat pa jim ni bilo jasno, od kod to, zato so sklepali, da zaradi napora. Sam prehlad pa te ne bo oviral pri porodu ali ga zakompliciral. Hitro se začni zdravit z naravnimi zdravili: čaj, limona, med, materina dušica, v primeru vročine lekadol. Ti pa verjamem, kako se počutiš, ker sem jaz tudi tokrat zbolela 3 tedne pred porodom in glede na prvo slabo izkušnjo, me je konkretno stiskalo pri srcu od strahu. Tak da....vso srečo!
|
|
|
|
RE: Tik pred porodom zbolim 10.9.2008 9:37:30
|
|
|
|
piščanc
|
jaz sem bila prehlajena pri drugem porodu. prej je bil samo prehlad, po porodu se ti pa imunski sistem malo poslabša, tako da je težje ozdraveti. porod sam zaradi tega ni bil nič težji, samo prej si utrujen in težje dihaš. v bolnici sem imela masko, ker so se bali, da bi dobil še mail, ampak ni. ko sem prišla domov se je pa stanje drastično slabšalo in sem dobila antibiotike. pa mleka je bilo precej manj, ampak se je stanje znormaliziralo posredno je vse skupaj obremenilno za mati in otroka, ni pa nepremagljivo
|
|
RE: Tik pred porodom zbolim 10.9.2008 10:03:42
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem pred drugim porodom dobila virozo. Na dan poroda mi je sicer vročina že padla, vendar sem bila po tem porodu potem precej bolj utrujena kot pri prvem. No pa drugič je bil tudi otrok precej večji. Med samim porodom pa nisem imela večjih težav, malo samo z dihanjem zaradi zamašenega nosu. V bistvu nimaš časa mislit na prehlad. Če se da porod odloži za nekaj dni, razen če se bo samo začelo. Želim ti, da se čim prej pozdraviš, pa seveda lahek porod.
|
|
|
|
RE: Tik pred porodom zbolim 10.9.2008 10:27:28
|
|
|
|
Medeja75
|
Hvala, hvala... Vsem. Ne vem sicer, kako porod odlozit, ampak saj lezim, fejst noge skup tiscim, pa dojencico prepricujem, da naj se malo notri pociva
|
|
|
|
RE: Tik pred porodom zbolim 10.9.2008 14:07:02
|
|
|
|
Sonrisa
|
Na dan poroda sem jaz cel dan bruhala in imela drisko. Do poroda se je stvar malce umirila, tako da je šlo - saj mi drugega pač ni preostalo.
|
|
|
|
RE: Tik pred porodom zbolim 10.9.2008 14:24:36
|
|
|
|
jajula
|
bojda se sam 5%porodov zgodi na PDP, tko da boš do prihoda svojega zihr ok
|
|
|
|
RE: Tik pred porodom zbolim 10.9.2008 15:38:11
|
|
|
|
manetka
|
Tud jest sm šla vsa bolna rodit kot en orenk prehlad, ampak nisem imela izbire, tamala itak ni hotla sama ven, čakali smo 10 dni čez pdp, no pol so pa rekli, zdej bo pa že treba... Mi je pa pomoje to pobralo malo energije, že med porodom in potem še več pri okrevanju.
|
|
|
|
RE: Tik pred porodom zbolim 19.9.2008 11:20:14
|
|
|
|
Virtualna
|
Tudi jaz sem se tako mocno prehladila, da komaj hodim po stanovanju. Na sreco nimam vrocine, imam pa strasanske glavobole, grlo me boli, sploh ne morem pozirati, pa se nos imam zamasen, da moram prav skozi usta dihat...moj PDP je cez 4 dni...sploh ne vem, kaj naj sama s sabo , tako nemocno se pocutim, da oh in sploh... Vceraj sem imela zadnji pregled pri svoji G, CTG mi je zaznal par popadkov, po vaginalnem pregledu pa se zvem, da sem malo ze odprta in da naj se pocasi pripravim na prihod. Ocitno bom mogla kar v takem nemocnem stanju it rodit, saj drugega mi pa ne preostane
|
|
RE: Tik pred porodom zbolim 19.9.2008 14:04:16
|
|
|
|
Nina00
|
Virtualna naj te malo potolažim. Jaz sem bila že 14 dni pred PDP malo odprta, rodila sem pa 3 dni pred PDP. Lahko, da imaš še čas, da se pozdraviš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?