Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tifol - kako dolgo se ga lahko jemlje? 3.4.2008 13:47:50
|
|
|
|
MamiBom
|
Jaz sem Tifol jemala dobre tri mesece. Baje itak ni panike, ker se višek izloči z urinom, kasneje pa sem itak zaradi vitaminov prešaltala na Elevit.
|
|
|
|
RE: Tifol - kako dolgo se ga lahko jemlje? 3.4.2008 14:04:28
|
|
|
|
divans1
|
To se pravi, da jih lahko jemljem več mesecev?
|
|
|
|
RE: Tifol - kako dolgo se ga lahko jemlje? 3.4.2008 14:58:34
|
|
|
|
lily32
|
jaz bi na tvojem mestu vprašala ginekologinjo za nasvet
|
|
|
|
RE: Tifol - kako dolgo se ga lahko jemlje? 3.4.2008 14:59:56
|
|
|
|
divans1
|
Mene zanimajo vaše izkušnje!!!
|
|
|
|
RE: Tifol - kako dolgo se ga lahko jemlje? 3.4.2008 15:01:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je ginekolog rekel, da začnem pred nosečnostjo, vsaj tri mesece. Jemljem naj jih pa prve tri mesece nosečnosti .
|
|
|
|
RE: Tifol - kako dolgo se ga lahko jemlje? 3.4.2008 15:03:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Mene zanimajo vaše izkušnje!!! jaz folno kislino jem že od oktobra lani.pa kot kaže še jo bom nekaj časa -naj bi se jemala 3mesece pred zanositvijo in prve tri,pa pomojem če jo skoz jemlješ ,ko nima kaj bit(npr. zdaj jem NEOVIN,ki ima zraven vitamine in minerale,da je za nosečnice in tiste ,ki dojijo)
|
|
RE: Tifol - kako dolgo se ga lahko jemlje? 3.4.2008 15:06:13
|
|
|
|
kaja02
|
tifol lahko jemlješ več mesecev, čeprav po tretjem mesecu več nima tistega učinka zaradi česar si ga začel jemati ( okvara plodu-spinabifida), takrat je priporočljivo zamenjat za kakšen drug dodatek naprimer Centrum in podobno, ki poleg folne kisline vsebuje še kup drugih vitaminov in mineralav ki ji potrebuje ženska med nosečnostjo in v času dojenja pa upam da kmalu zagledaš +
|
|
|
|
RE: Tifol - kako dolgo se ga lahko jemlje? 3.4.2008 15:16:03
|
|
|
|
lily32
|
Jaz osebno ga jemljem šele dva meseca, ker sva se takrat odločila, da bova začela delat na dojenčku. Osebno menim, da ne more bit nič narobe tudi, če ga piješ toliko časa, kolikor je pač portebno(do tretjega meseca nosečnosti), saj tabletke vsebujejo folno kislino, ki je sicer prisotna v različnih vrstah sadja, le da je v tabletkah bolj koncentrirana. In poleg tega drži tudi že zgoraj povedano, da se presežek izloči iz telesa, tako da ne more škodovati. držin pesti, da boš kmalu zagledala
|
|
|
|
RE: Tifol - kako dolgo se ga lahko jemlje? 3.4.2008 15:39:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem folno kislino jemala že pred nosečnostjo in skozi celo nosečnost, to mi je priporočil moj ginekolog.
|
|
|
|
RE: Tifol - kako dolgo se ga lahko jemlje? 3.4.2008 15:43:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jem folno kislino že lep čas... 9. mes. pred 1. zanositvijo + 9. mes. nosečnosti + skor 13 mesecev zaradi dojenja in delanja na novem članu = 31. mesecev! No, 31 mesecev že jemlejm folno kislino - sem pa vmes imela še odjemalca. Prej sem jemala Tifol, sedaj pa jemljem NeoVin plus DHA, razlika je le v tem, da ima zadnji poleg folne še vitamine.
|
|
|
|
RE: Tifol - kako dolgo se ga lahko jemlje? 3.4.2008 15:54:30
|
|
|
|
divans1
|
Pa je boljši kot tifol al je tifol čist u redu??
|
|
|
|
RE: Tifol - kako dolgo se ga lahko jemlje? 3.4.2008 16:01:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Tifol je čisto v redu. Jaz pa jemljem une ta druge, ker je moje telo po dojenju izčrpano. Pa še ločevalno sem ta mesec začela, ampak ko bo test pokazal plus bom nehala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?