|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ti moji hormoni...
4.10.2006 13:17:06   
Taula
..me bodo spravili ob živce. Ta mesece sva z lubim začela delati na user posted image . Že od včeraj zvečer in danes ima ko grem na WC na papirju tako rahlo roza kri? !Menstruacijo se dobila zadnjič 16.9. se pravi 18, 19 dni nazaj. Ponavadi jo dobim na 30-33 dni. (odvisno od meseca-posledice KT)
V maternici imam pa občutek kot bi imela notri težke kamne. Se pravi da bom najbrž dobila menstruacijouser posted image Pri vgnezditvenih krvavitvah ni teh simptomov?
Kdaj s etaka krvavitev pojavi? Med 6 do 9 dnemi po oploditvi? Ali kasneje?

Glede ostalih simptomov sem pa itak že zmešana.....dojke so me bolele, vendar me ne več, meso mi smrdi, imunski sistem se mi sesuva, tako da mi je zato slabo. V glavnem psiha dela svoje.

Sem potencialni kandidat za norišnico postalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ti moji hormoni...
4.10.2006 13:51:19   
Xandra1
Še zdaleč nisi postala potencialni kandidat za norišnico user posted image
Dobrodošla med bodočimi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2006 13:55:24   
Klarita
Pomiri se Taula, vse ob svojem času. Tako je bilo pri meni prejšnji mesec, le da nisem imela vmesnih krvavitev ali izcedkov.  Lahko so to posledice ovulacije, vsekakor je prehitro, da bi sklepala ali delala teste. Meni se je tudi imunski sistem zrušil, kozlala sem, hrana nasplošno mi je smrdela, jajčniki so me boleli, prsi tudi..... Skratka občutek je bil kot, da v trebuhu spodaj nosim kamenje. Pa nič. Moja user posted image  je prišla točno. Sedaj sem spet v obdobju čakanja, pojavljajo se mi še drugi znaki, peče me zgaga, pika me v jajčnikih in prsih...ampak nočem prehitevat in sklepat, sicer čutim, da bi tokrat lahko bilo to to, ampak bomo videli.
Torej najprej umiri živce, potem pa malo potrpljenja pa bo.
Pa veliko sreče in čimprejšen user posted image user posted image .

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2006 14:00:37   
Taula
Testov ne bom delala nič, še ene dva tedna ne..čeprav je težko, ker imam lekarno nasproti službe, pa je skušnjava velikauser posted image
Na živce mi pa gre tale moja psiha...k si ful želim zanositi, pol pa potlačim to in se trudim da bi normalno živela...brez razmišljanja o tem. In ko se umirim, pa moj user posted image  kaj prijavi takega.  On meni da naj se umirim, da če bom živčna ne bo nikoli nič, po drugi strani pa če rečem da me kaj boli začne težiti če sem noseča.
Sva dva velika bebca.user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2006 14:40:09   
Klarita
Ja vem kako je to, zato sploh več ne omenim, da me kaj boli. Prvi mesec, ko ni takoj ratalo je rekel, da je neploden, sedaj pa če kaj omenim, da me boli ali pika, pa mi takoj reče: "Potrpet bo treba nosečka". kaj pa vem, po drugi strani sva pa kar bližje v tem času, se mi zdi, da se dost bolj čutiva.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2006 14:54:00   
Taula
Bližje sva si..to je res. Idejo da je neploden še ni dobil..še to se manjka.user posted image

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2006 16:36:50   
Zofy
Po mojih izračunih, bo to mogla biti ovulacija user posted image  Če imaš npr user posted image  na 33 dni je nekako "po pravilih", da je O 14 dni pred (ne)pričakovanouser posted image .

Torej 33-14=19. dan cikla....

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2006 8:15:17   
Taula
Ovulacijauser posted image Potem je slabo to, ker me preveč boli in mi sploh ne paše user posted image Ne vem, če je ovulacija to je pa tudi prvič..ker med ovulacijo imam jaz samo ful sluza in ogromno željo po user posted image Tako sem se počutila pa že prejšnji teden.user posted image Hm....mogoče je pa kako vnetje? Ma ne vem. Bomo počakali, če pa ne mine v kakem tednu pa gremo v G.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.