Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tgrovina za nosečke - Madžarska 15.11.2004 10:40:05
|
|
|
|
KIRA
|
Poleg avtobusne postaje so manjši butiki - take "hiške", tam je čisto na koncu butik AMALDA, kjer imajo izključno stvari za dojenčke, ampak so cene podobne kot pri nas. Proporočam ti, da greš v četrtek ali soboto, ko imajo v Lentiju sejem. Kvaliteta sploh ni tako slaba, cene so pa dosti nižje kot pri nas. Tržnica je razdeljena na 2 dela - večji je poleg avtobusne postaje, manjši je pa "preko" ceste, ko se gre v mesto. Pa lep nakup ti želim..
|
|
|
|
Tgrovina za nosečke - Madžarska 15.11.2004 11:13:09
|
|
|
|
dix
|
V Lentiju sta 2 trgovini za nosečnice - vsaj bile sta 2, ena je čist frišna. Ta ki je novejša je res v tistih rjavih hiškah poleg tržnice. Roba je lepa in kvalitetna pa tudi ceneje je kot pri nas za približno 30% manjk kot va la vie. Jaz sem si tam letos kupila kapri hlače ki sem jih nosila skozi celo nosečnost in so preživele.
|
|
|
|
Tgrovina za nosečke - Madžarska 15.11.2004 21:14:31
|
|
|
|
beba76
|
Hvala vama, upam, da najdem...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?