Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tfk buggster ali bugaboo bee 23.9.2008 21:55:00
|
|
|
|
mayci
|
Jaz ti lahko odgovorim za TFK Buggster: cena kvaliteta ročaji zlaganje uporabnost do treh let (naš fant se je še zadnjič, ko je bil zeloo zaspan in sem morala nujno v trgovino, vozil v njem po dooolgem času, sicer ga več ne uporabljamo)
|
|
RE: Tfk buggster ali bugaboo bee 23.9.2008 22:03:42
|
|
|
|
jajula
|
jst ti loh za navadnega bugaboja povem; cena kvaliteta ročaji (se da obrnt na obe strani) zlaganje uporabnost do treh let skratka smo ful zadovoljni, brez pripomb, ne bi nikol menjala
|
|
|
|
RE: Tfk buggster ali bugaboo bee 24.9.2008 12:56:07
|
|
|
|
tinaaja
|
TFK Buggster: cena GLEDE NA BEEJA pa tudi ce je to edini vozicek, se mi ne zdi drag. imamo doma traxx jaguarja in buggsterja in bom ziher pri naslednjem uporabljala buggsterja. kvaliteta pa se v 4 kolesnika se da spremenit za 50€ ročaji sem se navadila, pa super so za obesit vrecke zlaganje uporabnost do treh let ni primerjave, en je fuul sirok, drug ful ozek. sva bila mi2 najprej zagreta za Beeja, ampak v zivo namam je dol padlo. Ce je to vozicek do 4 let, pol je edin za drobizke. Nasa, ki je ni ful skup, je not cist na tesno sedela pri 9m v bundi. skratka, v zivo mi je bil
|
|
RE: Tfk buggster ali bugaboo bee 4.10.2008 22:15:12
|
|
|
|
brest
|
Naš Bee je že tretji voziček in moram priznati da je THE BEST. Majhen, okreten, praktičen, kvaliteten skratka ZAKON! Ne zamenjam za nič! Priporočam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?