lupi
|
bejba , glede tattooja, ti svetujem, da najprej oba premislita ali si to res želita. konec koncev je tattoo za vedno. glede tetovatorje v ljubljani je tako, da greš lahko v kozmetični salon, h kakšnemu drugemu takoimenovanemu tetovatorju ali k profesionalcu. seveda so tudi cene temu primerne. npr. v kozmetičnemu salonu boš plačala manj kot pri profiju. svetujem ti, da greš k nekomu, ki se res spozna. razen če že imaš sliko, potem ti jo tudi laik lahko naredi. ampak konec koncev cena ni tako visoka za nekaj kar boš nosil celo življenje... drži tudi to, da dober in kvaliteten tattoo ni poceni. (verjemi, vem iz lastnih izkušenj, ker jih imam več .) kot sem že omenila, imaš v LJ veliko kozmetičnih salonov, ki se stem ukvarjajo, potem pa so tu še razni studiji od EXIT, CULT... potem pa imaš seveda tudi DELANOta, REINHEARTa in JOHNA (ter roberta). svetujem zadnje tri; slednji pa je meni najboljši;. lahko ti povem iz izkušenj, da je res najboljši. oz. meni je delal tattoo robert (ki ni iz exita, tako kot je npisala vaney), ki mi je prekril starega (pred kratkim). tega sem si dala delati v kozmetičnem salonu. saj je bil OK, lep in vse to, pa sem se ga po 10ih letih naveličala... nekako mi je bil premajhen in preveč enostaven. za prekrivanje je seveda bilo treba iti k nekomu, ki se spozna... tako kot je že omenila vaney, je robert res umetnik in ve kaj dela. je pa res, da imata oba z johnom svoje fore, ampak meni sta čist kul. moj fant se je tetoviral pri delanotu in je tud ful zadovoljen, ampak meni ga čez roberta ni. potem imaš v zagrebu zemota, ki je tudi profi, ampak je podoben tič kot john (k njemu greš še večkrat na sestanke kot h johnu) in pri njemu se fuuul dolgo časa čaka. lahko greš v zagorje, maribor, saj tam so tud dobri tetovatorji, ampak najboljši je john . p.s. če rabiš kakšne kontakte mi javi!
|