|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Testna črtica po 10 min
15.1.2006 10:38:41   
Tinčarca
Pozdravljene.

Na tem forumu sem z vami prvič in kar takoj vas napadam z vprašanji user posted image . Naredila sem test baby check. Najprej se je obarvala kontrolna črtica - njena barva je bila izrazita. S testno se po 5 minutah ni nič zgodilo, po 10 minutah pa se je obarvala bledo roza. V navodilih piše, da je rezultat po desetih minutah neveljaven. Sem zmedena. Ne vem kaj naj si mislim. Se je vam morda tudi dogajalo kaj takega? Imam prav, če rezultat tretiram kot negativen?
Naj povem še to, da se je enako zgodilo z dvema testoma baby check in da se počutim, kot da bom vsak čas dobila menstruacijo (rahli krči).

Hvala za odgovore, mnenja in nasvete.
user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Testna črtica po 10 min
15.1.2006 10:47:04   
Jančika_
Baby Check v vsakem primeru rezultat pokaže kasneje kot ostali testi, meni ni nikoli prej kot v petih minutah, raje kasneje. In vedno je pokazal pravilno. Ko nisem bila noseča, ni tudi po eni uri pokazal NIČ, niti najbolj blede črtice. Ko sem bila, pa je vsakič bila črtica precej bolj bleda kot kontrolna.

Po moje si noseča. Če imaš možnost, slikaj test in ga daj v album, bomo strokovno precenile, kaj je na stvari.

(odgovor članu Tinčarca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2006 10:52:00   
CIPRESA
Ja jaz tud mislim da tle skor ni dvoma, malo dalj časa traja pri tem testu....tudi pri meni je.

Lahko pa ga jutri še enkrat ponoviš ali pa seveda kot je predlagala jančika pokažeš v albumu in boš dobila strokovno oceno!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinčarca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2006 10:54:50   
Lu
Tudi sama sem delala ta test in je bila druga črtica zelo bledo roza. Zdaj imam 10 mesečno babouser posted image  Mislim isto kot moji predhodnici, da si noseča.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2006 14:47:11   
lelaval
Moja je tudi bila komaj vidna in rezultat - 7 mesečna pupika

(odgovor članu Tinčarca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2006 15:21:03   
AKŠ
tudi pri meni se je črtica pokazala kasneje (med 5 in 10 min) - sedaj imamo doma 3mesečno prinčipeso

po moje si tudi noseča....user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2006 21:49:51   
KODA
Če nisi sigurna ponovi test čez nekaj dni,ali poskusi še drugi test.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2006 7:44:54   
Monika79
Da ti zaupam mojo izkušnji z testom Baby check, delala sem ga 2 x, ker mi je user posted image  zamujala 9 dni, pa je bil tester po preteku 10 minut in še po 1 uri vedno negativen (tako, da je prav pokazal, da nisem user posted image ) mislim, da je med nami nova user posted image  in  bi ji lahko čestitali user posted image user posted image , pač si testi včasih vzamejo več časa, da pokažejo rezultat, pa glavno je, da prav pokažejo user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2006 18:04:19   
Naja30
Jaz se tudi strinjam z Moniko.  user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.1.2006 18:37:44   
yennika
Ej, jaz pa mislim da si tudi ti srečka user posted image !

Tudi meni se je zgodilo podobno.En dan po izostanku user posted image  se mi je druga črtica obarvala zelo zelo rahlo, malo bolj po nekaj urah!(test spodaj)
Pri drugem testu čez 4 dni pa je bilo ravno obratno. Je bla testna črtica bolj rahla in to takoj!user posted image (test zgoraj)

Lahko preveriš v mojem albumu!user posted image

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2006 17:33:58   
nanina
Tudi sama imam podobno izkušnjo. Črtica na testu se je pokazala šele čez nekaj ur. Tako, da ne vem pri čem sem. Test sem delala 23. 12. in menstruacije še vedno ni, špika in boli me, prsi so boleče itd. Jutri naredim še en test, tokrat upam na konkretni user posted image .

(odgovor članu Tinčarca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2006 17:42:08   
Lana_s
Jaz sem tudi delala ta test in ker po 5 minutah ni bilo nič sem ga vstran vrgla. Drugi dan pa me je firbec matral in sem šla v košuser posted image  po tester še enkrat pogledala in je bila črtica. Drugi dan sem kupila CB in je bil pozitiven- danes 7 mesečna pupa. Tak da jaz mislim da siuser posted image
Sem pa jaz tudi imela podobne znake kot pri menstruaciji, samo ni pa bilo čisto enako.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Tinčarca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2006 18:22:47   
Naja30
Nanina, kdaj si delala test??? 23.12.?? Pa še vedno nisi dobila user posted image ? Dobra si, da še vedno čakaš! Jaz bi že zdavnaj šla h G oz. naredila še en test.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?