Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Testna črtica po 10 min 15.1.2006 10:47:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Baby Check v vsakem primeru rezultat pokaže kasneje kot ostali testi, meni ni nikoli prej kot v petih minutah, raje kasneje. In vedno je pokazal pravilno. Ko nisem bila noseča, ni tudi po eni uri pokazal NIČ, niti najbolj blede črtice. Ko sem bila, pa je vsakič bila črtica precej bolj bleda kot kontrolna. Po moje si noseča. Če imaš možnost, slikaj test in ga daj v album, bomo strokovno precenile, kaj je na stvari.
|
|
|
|
RE: Testna črtica po 10 min 15.1.2006 10:52:00
|
|
|
|
CIPRESA
|
Ja jaz tud mislim da tle skor ni dvoma, malo dalj časa traja pri tem testu....tudi pri meni je. Lahko pa ga jutri še enkrat ponoviš ali pa seveda kot je predlagala jančika pokažeš v albumu in boš dobila strokovno oceno!!!
|
|
|
|
RE: Testna črtica po 10 min 15.1.2006 10:54:50
|
|
|
|
Lu
|
Tudi sama sem delala ta test in je bila druga črtica zelo bledo roza. Zdaj imam 10 mesečno babo Mislim isto kot moji predhodnici, da si noseča.
|
|
RE: Testna črtica po 10 min 15.1.2006 14:47:11
|
|
|
|
lelaval
|
Moja je tudi bila komaj vidna in rezultat - 7 mesečna pupika
|
|
|
|
RE: Testna črtica po 10 min 15.1.2006 15:21:03
|
|
|
|
AKŠ
|
tudi pri meni se je črtica pokazala kasneje (med 5 in 10 min) - sedaj imamo doma 3mesečno prinčipeso po moje si tudi noseča....
|
|
|
|
RE: Testna črtica po 10 min 15.1.2006 21:49:51
|
|
|
|
KODA
|
Če nisi sigurna ponovi test čez nekaj dni,ali poskusi še drugi test.
|
|
RE: Testna črtica po 10 min 16.1.2006 7:44:54
|
|
|
|
Monika79
|
Da ti zaupam mojo izkušnji z testom Baby check, delala sem ga 2 x, ker mi je zamujala 9 dni, pa je bil tester po preteku 10 minut in še po 1 uri vedno negativen (tako, da je prav pokazal, da nisem ) mislim, da je med nami nova in bi ji lahko čestitali , pač si testi včasih vzamejo več časa, da pokažejo rezultat, pa glavno je, da prav pokažejo lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
|
RE: Testna črtica po 10 min 16.1.2006 18:04:19
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz se tudi strinjam z Moniko.
|
|
|
|
RE: Testna črtica po 10 min 16.1.2006 18:37:44
|
|
|
|
yennika
|
Ej, jaz pa mislim da si tudi ti srečka ! Tudi meni se je zgodilo podobno.En dan po izostanku se mi je druga črtica obarvala zelo zelo rahlo, malo bolj po nekaj urah!(test spodaj) Pri drugem testu čez 4 dni pa je bilo ravno obratno. Je bla testna črtica bolj rahla in to takoj! (test zgoraj) Lahko preveriš v mojem albumu!
"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet." 1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca! 5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član. Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je! Življenje je tukaj in zdaj!
|
|
|
|
RE: Testna črtica po 10 min 17.1.2006 17:33:58
|
|
|
|
nanina
|
Tudi sama imam podobno izkušnjo. Črtica na testu se je pokazala šele čez nekaj ur. Tako, da ne vem pri čem sem. Test sem delala 23. 12. in menstruacije še vedno ni, špika in boli me, prsi so boleče itd. Jutri naredim še en test, tokrat upam na konkretni .
|
|
|
|
RE: Testna črtica po 10 min 17.1.2006 17:42:08
|
|
|
|
Lana_s
|
Jaz sem tudi delala ta test in ker po 5 minutah ni bilo nič sem ga vstran vrgla. Drugi dan pa me je firbec matral in sem šla v koš po tester še enkrat pogledala in je bila črtica. Drugi dan sem kupila CB in je bil pozitiven- danes 7 mesečna pupa. Tak da jaz mislim da si Sem pa jaz tudi imela podobne znake kot pri menstruaciji, samo ni pa bilo čisto enako.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?