Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Testiranje - alergija na penicilin 10.6.2007 18:12:55
|
|
|
|
darjatimci
|
Na pediatrični kliniki vem,da poteka tako,da otroka sprejmejo v bolnico za par dni in počasi dodajajo zdravilo.Nisem še zasledila,da bi to delali ambulantno,mogoče ve kaj več katera od drugih forumk.
|
|
|
|
RE: Testiranje - alergija na penicilin 10.6.2007 20:53:03
|
|
|
|
živa
|
Mene so testirali, ko sem bila mala, na Jesenicah. Žal se ničesar ne spomnim, vem le, da so me špikali, bilo je pa tudi ambulantno. Pa naj te ne skrbi preveč, čeprav je alergična, se da ob boleznih in operacijah pomagat z drugimi zdravili (preverjeno na lastni koži). Lp, živa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......