Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Testi na razgovoru za službo? 14.7.2008 21:36:04
|
|
|
|
Eillish
|
Morda mora kandidat rešiti še nekaj psiholoških testov osebnosti in sposobnosti? Vem, da to prakticirajo na večini bank, za farmacevtske družbe pa ne vem.
|
|
|
|
RE: Testi na razgovoru za službo? 15.7.2008 13:11:06
|
|
|
|
AnciM
|
Meni so na pri večini razgovorov za službo pomolili pod nos še test. Večinoma pa je bil to test vezan na delo, ki naj bi ga opravljala. Če sem se prijavila za delovno mesto v zvezi s statistiko, sem dobila neko statistiko. Če so zahtevali angleščino, test iz angleščine. Različno in predvsem odvisno od njihovih zahtev in potreb. Mislim, da je namen teh testov, da si na hitro ustvarijo sliko o tvojem dejanskem znanju. Veliko ljudi namreč zelo zelo naklada na teh razgovorih.
|
|
|
|
RE: Testi na razgovoru za službo? 20.7.2008 0:27:16
|
|
|
|
mikand
|
Jaz sem imela tudi test. Za delo v pisarni (referent, tajnica), sem morala napisati poslovno pismo v angleščini in v excelu narisati razpredelnico z določenimi podatki. Test je bil potreben zaradi lažje izbire kandidatke in se mi je zdelo čisto O.K., da so tako naredili. Strinjam se s predhodnico, da nekateri kandidati v prošnjah napišejo ogromno sposobnosti, ki se kasneje izkažejo za nične. Le pogumno pojdi na razgovor. Srečno!
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?