|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Testi - zmedena
8.4.2008 15:08:43   
Anonimen
Dva dni nazaj sem zjutraj naredila test Romered( upam, da sem prav napisala).Bil je pozitiven +.
Danes sem se hotela še enkrat prepričati 100% in sem naredila Baby check mini, ki pa je bil negativen.
Delala sem ga pred eno uro.Mislite, da je krivo to, ker ni bil jutranji urin?
Čisto sem zmedena.Vaša mnenja?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Testi - zmedena
8.4.2008 15:10:24   
kajajaka
ponavadi so testi kar zanesljivi...
prepričaj se pri ginekologu.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2008 15:22:52   
Mijavček
A ti M že zamuja?
lahko da je mal zgodej, pa da ni še velik hormona in ga drugi test ni zaznal. Jaz bi na tvojem mestu jutri zjutraj z jutranjim urinom naredila še en test. Pa mogoče kakšnega mal dražjegauser posted image  se mi zdi da so tud bolj zanesljivi.
Srečno!

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2008 16:37:33   
onur
kupi celarblue in vso srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2008 19:08:20   
Anonimen
Meni je CB mimi vsakič pokazal pravilno, tudi ko je bil že 2x pozitiven in pred tem 100x negatgiven in sem ga delala s popoldanskim urinom prvi dan po izostanku.

Tako da ni vse v ceni ki jo plačaš.

(odgovor članu onur)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2008 10:02:12   
Sisy
meni je Romed pred kratkim kar dvakrat pokazal močno drugo črtico pa nisem bila noseča. Očitno je s temi testi ornk nekaj narobeuser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2008 15:33:43   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: onur

kupi celarblue in vso srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

CB je res ta pravuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ime za FANTKA
Da|sy

S partnerjem se ne moreva odločiti glede imena za fantka. Rada bi, da otrok z imenom ne bi bil preveč zaznamovan (asociacije ...), da bi lepo zvenelo, imelo nek globji pomen oz. bilo "ime s karakterjem". Hvala za vašo pomoč!

Jon (32%)

Jurij (40%)

Izak (28%)

Število vseh glasov: 500

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!