|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Testi - nujno zlo
15.6.2006 15:28:49   
trma79
Sem bila prejsnjic pri ginekologinji in ko sem ji potozila, da si zelo zeliva user posted image , me je naročila na ultrazvok, omenila pa je tudi pregled semena (moj dragi).
Je to slednje nujno? Obcutek imam, da mu bo skrajno neprijetno...saj ne, da ne bi bil pripravljen potrpet, ampak...
Sam pa je ze enkrat oce, tako da mislim, da ni z njegovo spermo nic narobe.
Kako naj to razložim ginekologinji?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Testi - nujno zlo
15.6.2006 15:51:24   
tosja
To pa res ni tako hudo!!!!!!!!!!!!user posted image  user posted image  user posted image
Ko si že na tem forumu, poglej še na :UPAJMO SKUPAJ user posted image tam boš prebrala RESNIČNE ZGODBE kaj so pripravljeni dat skozi pari, da zagledajouser posted image user posted image . In da svojo ljubezen kronajo zuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zato: NIČ BAT!
lp, tosjauser posted image

(odgovor članu trma79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2006 16:13:45   
tosja
Aja, pa še to frizerka prosi: OLAJŠAJTE MI PROSIM DELO!!!! - testi spadajo na forum UPAJMO SKUPAJ!
lp, tosja

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2006 21:31:28   
Špelka
Čao!

Tudi jaz sem IVF-jevka. In samo dve stvari:
1. odgovor glede preiskav Trmi: koliko so preiskave nujno zlo je zlo relativno vprašanje, pač glede na to, koliko časa in kako težko s strani obeh partnerjev je otrok že pričakovan. namreč - verjemi mi, da se z meseci neuspehov meja tvojih kriterijev, akj si pripravljena narediti za otroka, niža. Na koncu si pripravljen narediti skoraj vse, in to brez nepotrebnega jamranja in stokanja. TAko pač vzameš stvari! Vidva očitno še nista v tej fazi, vsaj ne še oba! No, dosti je tudi odvisno od zaupanja med vama in človekove zrelosti.

2. odgovor Tosji glede tem: Po mojem tale tema bolj paše v težave z zanositvijo, kjer so take in drugačne preiskave!

LP

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2006 6:58:08   
trma79
HVALA!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?