|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Testi, testi, testi...
19.10.2005 9:05:49   
TanjaS
Pa res ni miru s temi testi. Mogoče je bilo bolje včasih, ko jih sploh ni bilo.
user posted image Mi zamuja že kak teden (imam neredno in zadnjo sem imela 10. septembra, dva dni prej pa že izcedek, ne vem zdaj, od kdaj se šteje). V pon sem naredila Cb in prvo je bila ena črtica, pol se mi je zdelo, da vidim tudi navpično, ampak še danes ne vem, je bila res ali plod moje želje in domišljije. No, seveda včeraj sem hitela po BC mini, nisem mogla počakati do jutra, sem kar naredila, in spet je bila druga črtica komaj, komaj opazna. Ampak to je pa že too much, al naj se narišejo te črtice al pa pride user posted image . Je lahko kaj narobe, če je premalo nos. hormona? Julija sem imela ss, in ko sem takrat delala test, je čisto ok pokazal, že prvi dan od izostanka, zdaj je že skoraj en teden...
Res sem že obupana...
Pa no ja, doma imam še dva testa, še BC in še enega BC mini - če bo šlo bom počakala do petka, pa potem še enkrat poiskusila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Testi, testi, testi...
19.10.2005 13:16:39   
Tayda
Če si test delala tako kot piše v navodilih in je bila druga črtica vidna (kakorkoli že), potem nosečnost je.
Jaz bi v tvojem primeru rezultat testa delila še s kom, da ti objektivno oko pove rezultat, čeprav dvomim, da nekdo od prevelike želje po črtici, črtico tudi vidi. Počakaj še kakšen dan in test ponovi, najbolje zjutraj...

Veliko sreče!

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.