Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Testi, izostanek in.... 22.3.2006 9:21:07
|
|
|
|
Anonimen
|
M mi zamuja nekaj dni (koliko težko rečem, saj sem jo včasih imela tudi na 32, zdaj nekaj časa pa na 28 dni). Danes je 32 dan od zadnje. Včeraj sem naredila test FIrst sign (proti večeru), pokazal ni nič oz le eno -. Že približno kakšno leto imam M na 28 dni, redko se je zgodilo, da je prišla kasneje. Kateri dan naj štejem kot prvi dan izostanka v mojem primeru? naj še omenim, da sem imela enkrat vmes že zgodnji SS. Ne vem. Bojim se, da ni z mano kaj narobe. Čeprav bolečin ni nobenih, M ni, pa verjetno nisem Ima katera podobne izkušnje? Že vnaprej hvala za odgovore
|
|
|
|
RE: Testi, izostanek in.... 22.3.2006 21:23:39
|
|
|
|
KODA
|
Ponovi test čez nekaj dni,ali naredi z drugim testom.Najbolj ziher pa boš,če greš dat kri za ß-hcg.
|
|
RE: Testi, izostanek in.... 22.3.2006 22:21:17
|
|
|
|
Suana
|
prvi dan izostanka je prvi dan ,ko bi morala dobiti svojo !!jaz ti svetujem ,da narediš test čez 3 dni ,najbolje pa je da geš na odvzem krvi !!mislim ,da bo tako še najboljše!!držim pesti in upam na najboljše!!drži se!! lp suzana
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
cene zasebnega varstvatinchek1980Koliko plačujete za zasebno varstvo otroka v manjši skupini (do 8 otrok) v Lj. ali okolici?manj kot 200 evrov (
47%)
200-250 evrov (
15%)
250-300 evrov (
16%)
300-400 evrov (
13%)
več kot 400 evrov (
8%)
Število vseh glasov: 193Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!