|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test nosečnosti lažen..možno??
5.5.2012 17:29:11   
s.nataška
Hej punce,

vedno sem se otepala forumov pa me je danes po 8 dneh branja člankov vseeno zanima...Menstruacija zamuja 8 dni.. Načeloma jo imam na 31 dni. In zadnjih 9 let kar točno...Tokrat pa je ni in ni...Naredila sem test v ponedeljek in sredo obakrat negativen...Mi katera svetuje ali naj ga ponovim še jutri al pač počakam še malo??

Želja po tem, da bi zibali je velika, ampak nisva ravno namensko delala na tem.. Vseeno pa upam na user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test nosečnosti lažen..možno??
5.5.2012 18:27:45   
Anonimen
Pa saj ti piše vse v navodilih user posted image

(odgovor članu s.nataška)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2012 18:40:45   
HeLenčica
Če je test negativen, verjetno nisi noseča....če pa je vseeno ne bo, ponovi test npr. v sredo. Morda si pa imela pozno O. Moje izkušnje - na koncu je vedno pritekla, takrat ko pa ni, je bil pa prvi test pozitiven. Držim pesti!

Po dolgem čakanju sva dočakala dan, ko se nama je pridružil mali škrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2012 19:30:57   
Anonimen
počak še malo če ne pa js bi se naročila k G.

(odgovor članu HeLenčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.5.2012 20:05:36   
s.nataška
Hvala za odgovore..

Verjetno bom jutri ponovila test...Navodila testa ne upoštevajokasnejše ovulacije posledično kasnejše izločanje hormona...Glede na to, da bo to že 4 član družine vem, da pozno ovuliram in ne 14 dni kot piše... Otroci so narejeni doma na roke in ni navodil...

Hvala vsem za bolj izčrpne odgovore..upam, da bo kej :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.5.2012 20:13:22   
Anonimen
Nihče ni pisal o tem kako so otroci narejeni.navodila imaš in si jih preberi.Ti piše za lažni test in koliko je test zanesljiv.pa je tudi vseeno ali bo 10 član družine ali pa 1. Če je 4 bi pa že kaj morala vedeti in tudi o zamujanju M,da ni edini znak zamujanja samo nosečnost user posted image . Pa brez zamere

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.5.2012 20:15:25   
s.nataška
Ni nobene zamere :) Ker je luna in ker sm živčna sem stvar razumela kukr "a nis navodila prebrala".. Mogoče sem tečna, ker si želim, da bi bila :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.5.2012 20:18:15   
Anonimen
Ja,saj verjamem.Lahko je od psihe,živčnosti in še mnogo drugih stvari.
če ne boš zdaj nosečka,boš pa naslednji mesec user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
5.5.2012 20:20:51   
s.nataška
Hvala,... :) Full je psiha...sej vem...še prejšnji mesec sem prijateljici rekla, da ne še...Pazila sicer nisva...To, da če mi nebi zamujala itak nebi panike zganjala :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?