|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test nosečnosti
4.8.2005 10:35:57   
Anonimen
Mene pa zanima, katere teste za ugotavljanje nosečnosti uporabljate, in koliko kaj stanejo?
Pa še: Koliko dni po :sloncek: dejansko pride do oploditve, da je tudi test pozitiven?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Test nosečnosti
4.8.2005 10:38:21   
baguSka
test lahko pokaže že pred izostankom M, pr nekaterih pa celo skoz celo nosečnost sploh ne pokaže, tko da..

jst sm probala že vse teste, stalno pa ne kupujem nobenga, ker nočm bit zasvojena s testi.. več jih maš, več jih ponucaš..

do oploditve naj bi pršlo kšn dan dva pred pričakovano M :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Test nosečnosti
4.8.2005 10:40:23   
jazz
Clearblue- malo čez jurja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Test nosečnosti
4.8.2005 10:40:46   
Anonimen
Uporabljam baby check mini, cena 774 Sit (dobiš dva listka) in Clearblue, cena mislim da je za en test 1600 sit.

Do oploditve pride lahko samo, ko imaš ovulacijo, torej ko se jajčece spusti iz jajčnika v jajcevod. Se pa sperma ogranja v ženskem telesu tudi do 4 dni. Torej če sta kadarkoli v 4 dneh pred O. in največ 24. po začetku O. v akciji :sloncek:, potem lahko pride do oploditve. Test pokaže okvirno okoli 14. dni po oploditvi rezultat (če ne bi bilo oploditve, bi takrat nastopila M.).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Test nosečnosti
4.8.2005 10:41:34   
lena76
jah, testov je kar nekaj, stanejo pa od 400 do cca 2ooo SIT - to so približne cene.
Sama sem se tudi odločila da sem bom trudila ne jih uporabljat, ker ko si tako na trnih bi jih kupil tudi 10 komadov in delal enega za drugim!!
Ko bo tako daleč bom raje malo več časa počakala ali pa tudi ne, saj zdaj je lahko govorit o tem, ko pa pride to trenutka pa si spet na istem :zmeden::zmeden:

lp
lena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Test nosečnosti
4.8.2005 10:51:52   
baguSka
ja clear blue pa res ni mau čez jurja, ampak skor jurja sedmsto!?!:grrr::hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Test nosečnosti
4.8.2005 10:59:14   
dolenjka
Ne bom nč pametna! Itak je najboljš tist, k pokaže :modri::roza:! A ne? Je pa težko da ga ne nardiš al pa čakat, tko da jaz osebno dam zlato medaljo z briljantom tisti tle gor, k ga ne bo nardila tut če ji :hudicek: zaostaja 60 dni!!
Verjetn se nobena ne bo javla do moje smrti:)-:)-,pa tut če guinessov rekord postavim v življenju in jih doživim npr. 150 let????:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Test nosečnosti
4.8.2005 11:05:11   
Gea1
S testi ti svetujem, da počakaš do dne izostanka M ali pa še par dni dlje, da bo ziher.
Ker če ne, boš samo živčna, ali je ali ni.
Do oploditve pa pride v času ovulacije in potem jajčece približno en teden potuje do maternice, kjer se vgnezdi. Takrat lahko pride do vgnezditvene krvavitve, ki pa ni nujna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Test nosečnosti
4.8.2005 11:26:05   
ameli
Ko sem končno zanosla, sem naredila 3 teste s CB in vedno mi je pokazalo samo čisto micen rahel +, sem bila že cisto zmedena. No, in potem ko sem zapravila skoraj 5 jurčkov, sem itak mogla iti v laboratorij. Ne zapravljajte preveč za teste, raje si privoščite pivce ali pa sladolet (njami:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Test nosečnosti
4.8.2005 11:26:29   
ameli
sem mislila sladoleD- groza

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Test nosečnosti
4.8.2005 11:31:01   
dolenjka
a te slovenština mal zaj....? :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Test nosečnosti
4.8.2005 11:35:34   
ameli
Me zadnje cajte vse malo je..... zi! Sem pa občutljiva na slovnične napake. (Najbolj mi dvigne pristisk, ko vidim nebo skupaj napisano:(()

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Test nosečnosti
4.8.2005 11:36:02   
ameli
Jao zopet sem zaje......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Test nosečnosti
4.8.2005 11:39:12   
Anonimen
Hehe, meni gre pa na živce, ker ljudje ne ločijo pojmov območje in področje ter poklic in izobrazba. Uf, smo pikolovski.:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Test nosečnosti
4.8.2005 11:45:51   
dolenjka
pol pa boljš da nič ne pišem, da ga kje ne userjem:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Test nosečnosti
4.8.2005 12:05:30   
svizc
ČAO PUNCE JEST SEM PRIŠLA Z DOPUSTA BLO JE SUPER:)-
in sem vas kar malo pogrešala.
na to temo pa sem šla zato ker me neki zanima.ne vem kaj naj naredim.
prejšno sredo na morju sem dva dni pred pričakovano menstruacijo ob 4 zjutraj šla na wc in se je malo ulilo sem se obrisala in je bilo malo krvavo sem rekla ok prišla je potem pa o njej ne duha ne sluha pol je bil en mali cisto miceni krvavi izcedek in nič več kaj bi to blo
no in iz babje radovednosti sem šla delat test in je pokazal rahel plus drugi dan še enega in je tudi pokazal rahel plus
se počutim ful čudno a mislite da je to od klomifena reakcija ali lahko tudi lažno pokaže
:roza: pa je bil rahel vidlo se ga pa je
kaj naj naredim:rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Test nosečnosti
4.8.2005 12:10:35   
dolenjka
Kaj pa če bi zdej še enga naredila, sam od druge firme?
Al pa šla mal h G?
Držim pesti, da si srečka :nosecka:!!!!:rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Test nosečnosti
4.8.2005 12:17:15   
Katjusa
baje lazno pozitiven ne more bit sploh pa ne od klimofena!

Torej drzim pesti da si prav vidla in da si:nosecka:
LP Katja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Test nosečnosti
4.8.2005 12:46:07   
Anonimen
Midva sva zdej čist začetnika na tem področju, ampak sva pa tok nestpna, da tud do ovulacije ne bi čakala!
Pa vsak dan, ko pride iz službe, me vpraša če se mi že kej pozna! Po mojem bova ful razočarana, če ne bo še nič! Ne me kregat, sej vem, da sem nora!!! :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Test nosečnosti
4.8.2005 17:58:17   
cica
Mene pa jezi z otroCi, namesto z otroKi. Kdor si ne more zapomnit, naj se spomni na bivšo ZK.( Z OTROKI)
Najbolj me jezijo pa ti šlampasti novinarji na TV.Sploh ne poznajo jezika.:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Test nosečnosti
8.8.2005 19:20:06   
pink
Oj!
Jst sem mela 30.07 05, to je bil dan oploditve, ko sva s fantom... danes je že deveti dan od tega, jutri pa naj bi dobila menstro(upam, da ne!!)in me zanima kdaj priporočaš da naredim test nosečnosti?
LP
PINK

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Test nosečnosti
9.8.2005 9:24:09   
Anonimen
:roza::modri::roza::modri::roza:A to mene sprašuješ? Jaz imam isti problem. Nimam pojma kdaj! :modri::roza::modri:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?