|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test nosečnosti, M zamuja
4.2.2008 11:02:11   
Hator
Pozdravljene punce,

zanima me, če ima katera kakšne izkušnje s testom nosečnosti Baby check.
Meni user posted image  zamuja, ponavadi jo ima na 26 dni, kak dan do dva gor ali dol, zdaj je pa že 32. dan ni user posted image
Na 26. dan, ko bi jo morala dobit, sem čutila bolečine enako, kot da jo bom dobila, ampak je ni bilo.
No, danes sem šla delat test, pa kaže negativnouser posted image . Zdaj pa mi nič ni jasnouser posted image
user posted image

Kaj bi to lahko bilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test nosečnosti, M zamuja
4.2.2008 11:08:15   
Anonimen
Hator, verjetno gre za utrujenost ali stres. Mogoče pride že jutriuser posted image .
test skoraj vedno pokažejo prav, vendar ženske daje psiha, pa bi želele karuser posted image  v prvem tednu:)
Lep dan in ne sekiraj se

(odgovor članu Hator)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2008 11:22:40   
cina
Js sm pa slišala za primere, ko je test pokazal plusek precej pozno...ali pa test nič, user posted image pokazal pa šele UZ. user posted image

Še je upanje, ampak bodi pripravljena na user posted image , da  ti ne bo hudo...sej veš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2008 11:45:33   
imam
Jaz sem test uporabila isto kot ti, po zaostanku menstruacije in isto je test pokazal -, čeprav imam ponavadi redno menstruacijo. Sedaj jo še vedno čakam. Če jo ne bo, bom čez nekaj dni ponovila test.

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2008 12:33:13   
Anonimen
Hator, kaj pa krvni test, ti so še nabolj zaneslivi?  No, to je bolj za varianto zelo neučakanih. Če pa ti ni problem počakat še par dni, pa še enkrat poiskusi s kakšnim drugim testom ala First Sign ali pa CB.

Držim pesti... user posted image

(odgovor članu imam)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2008 13:33:02   
Taula
Lahko je psiha...lahko si noseča. Počakaj še nekaj dni...novi test. Ali pa krvni test.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2008 13:13:43   
Hator
Bila pri G
user posted image nisem
še ugotavljamo, kaj je, grem čez par dni spet na pregled

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2008 13:17:18   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: Hator

Bila pri G
user posted image nisem
še ugotavljamo, kaj je, grem čez par dni spet na pregled

Ne skrbi. Ne misli toliko na user posted image ampak raje uživaj v vajini ljubezni z možem oz. fantom.user posted image

Želim pa ti, da bi kmalu zagledala +.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2008 14:45:04   
*talcy*
pozdravljene....jaz sem delala danes test CB in bil pozitivenuser posted image ....in to celih 4 dni preduser posted image ...tudiBC sem naredila in pokazaluser posted image ....ma jaz se najbolj zanesem na CB malo dražji pa vseeno....

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2008 14:48:33   
*talcy*
ojla....ja baje psiha ful vpliva na zanositev..midva z mojim sva prvič po abraziji provala pa je ratalo (danes videla +)user posted image pa sem bila non stop živčna ko hudič..tako da nevem kaj naj rečem...glede testov sem vedno delala CB najbolj se nanj zanesem pol sm provala še  BC in je blo user posted image ...tako da kaj naj rečem upam da se ti dobro izteče in boš videla da boš tud ti videla user posted image  al + karkoli sam da bo.... lep pozdrav

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2008 18:23:09   
mmanca
Dokler ni menstruacije je upanje. Naredi test čez tri dni. user posted image Sečno!

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2008 20:23:55   
Hator
Ne vem, mene boli tam spodaj, kot da bom zdaj zdaj dobila user posted image , pa zamuja že cel teden, G mi sicer ni delal krvn. testa, me je pa pregledal in rekel, da nisem noseča, da ni gnezdenja. tako da v istvu, če nism, upam, da user posted image čimprej dobim, da se pol spet lahko začnemo trudit.

(odgovor članu mmanca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?