|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test nosečnosti med menstruacijo
1.8.2009 13:39:55   
Junija
Zdarvo.
Jemala sem KT skoraj 8 mesecev.Vendar ne vsak dan ob isti uri. Z fantom imava redne spolne odnose in včasih spusti vame spremo.Zadnja dva meseca je menstruacija bol boga in še zredila sem se veliko ter imam občasne glavobole. Med menstruacijo sem naredila test nosečnosti in je negativen sedaj me zanima ali je to ziher ali je bolje,da ponovim ko bo konec menstruacije? Sedaj sem prenehala z jemanjem KT.
Hvala
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test nosečnosti med menstruacijo
1.8.2009 13:46:37   
anaja73
user posted image če imaš menstruacijo in si jemala tabletke potem verjetno ne moreš biti noseča.

(odgovor članu Junija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2009 13:52:46   
nincrli
Da je menstruacija bolj boga so krive tablete, tudi za kg so lahko krive ( so že bili primeri, da je kakšni pnci voda zastajala...).
Torej ti imaš menstruacijo in test je bil negativen. Lahko ga ponoviš ampak pomoje nisi noseča.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu anaja73)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2009 14:07:38   
Junija
Na forumih sem dosti tega prebrala in so nekatere jedle KT in imele bolj bogo menstruacijo in so zanosile. Je to sploh možno? 

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.8.2009 15:37:10   
anaja73
da bi zanosile ko so jemale Kt?A niso 99% če jih redno jemlješ?Če so pa že zanosile potem jih sigurno niso redno jemale. 

(odgovor članu Junija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.8.2009 17:02:45   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: Junija

Na forumih sem dosti tega prebrala in so nekatere jedle KT in imele bolj bogo menstruacijo in so zanosile. Je to sploh možno? 

Je možno, če jih ne redno ješ pa tudi, če bi ti npr. gin dal prešibke glede na kg...
So 99% ampak ostane še vseeno 1%. Zanositve prek tablet so drugače zeeeeeloooooooooooooo redke!

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Junija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.8.2009 16:39:59   
Junija
Ena moja prjatlca je redno jedla KT in mela menstruacijo pa je zanosila. Kako je to mogoče? Samo pravijo da če ne jemleš KT od istem času in da fant spusti vate spermo je to res mogoče.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.8.2009 19:12:07   
speLcaa
Pozdravljene sem nova na forumu in se ze v naprej opravicujem ce nisem dala svojega uprasanja v pravo temo.

z fantom nisva uporabljala nobene zascite, vedno sva pazila, zadnje case(teden) pa se slabo pocutim ...slabosti, vrtoglavica,krci v spodnjem delu enaki kot pred menstruacijo,vendar mi menstruacija se ne zamuja. do datuma ko imam menstruacijo ponavadi je se skoraj 2 tedna,rada bi se pa ze prej prepricala da nisem noseca. Zanima me, ce lahko opravim test v laboratoriju, se preden mi menstruacija ne zamuja, ali moram počakati do takrat, da bo pregled bol zanesljiv?

Hvala za vse odgovore

(odgovor članu Junija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.8.2009 20:29:00   
meta21
Špelca, če imaš še 2 tedna do menstruacije( in imaš 28 dnevni ciklus) pomeni, da si ravno nekje na sredini ciklusa in imaš plodne dneve. Torej, če si slučajno noseča, si le kak dan ali celo urouser posted image . Če pa imaš kakšne posebno dolge cikluse in slučajno si noseča pa tudi ne verjamem, da bi ti test že zdaj pokazal, ker telo še ne premore dovolj nosečniškega hormona. Počakaj še ta 2 tedna pa boš videla ampak jaz bi ti glede na opisano upala trdit, da nisi noseča.

Junija, nočem te strašit ampak pri tebi bi bila lahko tudi ščitnica. Poglej, če imaš kaj povečano ali pa pojdi na pregled krvi.

(odgovor članu speLcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.8.2009 20:36:09   
Junija
Bom šla h ginekologinji na pregelda da vidim kaj bo če ne pa h osebnemu zdravniku.
Pa problem je da sem se zredila za 15 kg in nejem veliko ampak se tudi ne gibam veliko.
In pri vsakem delu sem takoj zmatrana.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.8.2009 20:36:22   
speLcaa
hvalaa za odgovor meta:)
upam d je res skor use tk k si napisala ja.. :)
ceprau to slabost p use mam že kak tedn.. al pa mal več.. no sj jutr bom sla tja.. pa probala prevert se useen :)
hvala ;P

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.8.2009 21:10:26   
speLcaa
a je mozno da ti je slabo oz. se kazejo se ostali znaki, po par dnevih zanositve. recimo danes imam spolni odnos(zanosim)cez 2dni se kazejo znaki nosecnosti?

(odgovor članu speLcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.8.2009 21:38:47   
luan
Načeloma se pokažejo prvi znaki ob vgnezdenju oplojenega jajčeca v maternici od sproščanju HCG hormonov.Svoje naredijo pa tudi živčki, vsaj pri meni je bilo tako.Sva si tako želela imeti drugega, da sem pogosto že kakšen dan po ovulaciji imela vse znake nosečnosti in dobila kasneje menstruacijo.

Sem pa jaz zanosila prvič ob jemanju KT.Jemala pa sem Trinovum in to redno na uro.Tako, da sem padla ravno v tisti 1% statistike.

(odgovor članu speLcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.8.2009 21:41:25   
speLcaa
zanima me ce grem jutri na test nosecnosti v laboratorij, menstruacija mi se ne zamuja(dobila naj bi jo sele cez kaksna 2tedna), bo test zanesljiv ali mora menstruacija prej zamujati?

Hvala

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.8.2009 12:36:32   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Junija

Pa problem je da sem se zredila za 15 kg in nejem veliko ampak se tudi ne gibam veliko.
In pri vsakem delu sem takoj zmatrana.

Jaz sem se 3 mesece po porodu zredila 6 kg v enem mesecu. Ko zdaj gledam slike za nazaj, imam oči kot azijci, tolk sem bla zatečena v obraz. Misleč, da se mi nabira voda in da imam nekaj na ledvicah, sem šla k osebnemu zdravniku, ki mi je takoj postavil ogledalo pred nos, pokazal na vrat in rekel, da imam golšo. Skoraj me je kap ampak danes, dobrega pol leta kasneje so kilogrami izginili, golša tudi, vrednosti ščitničnih hormonov pa so ob rednem jemanju zdravil, normalne. Le utrujenost je ostala, čeprav malo krivim tudi pomanjkanje gibanja in kondicije.

Brala sem da 4-7% žensk po porodu ponagaja ščitnica in večinoma reč izzveni v enem letu po porodu (nekaterim pa ostane za celo življenje)

(odgovor članu Junija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.8.2009 12:39:44   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: speLcaa

zanima me ce grem jutri na test nosecnosti v laboratorij, menstruacija mi se ne zamuja(dobila naj bi jo sele cez kaksna 2tedna), bo test zanesljiv ali mora menstruacija prej zamujati?

Hvala

Vprašaj strokovnjaka, če si res tako neučakana ampak ne zameri, če se ti bodo smejali. Veš kako grozna bo zate nosečnost, ko je treba 9 mesecev čakat na otroka. Na dan, ko bi morala dobit menstruacijo se ti ne bo še nikjer poznalo in še vedno boš imela vse možnosti odprte. Če pa se tako zelo bojiš, da si zanosila pa imaš 72 ur po spolnem odnosu možnost, da poješ tabletke, ki odpravijo morebitno nosečnost. Pokliči svojega ginekologa!

(odgovor članu speLcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.8.2009 14:08:38   
tassika
ne ne bo pokazalo, če imaš do M še dva tedna ti ne bo pokazal, lahko ti edino mogoče zazna ovulacijo in zna biti lažno pozitiven, počakaj, če ti bo zamujala in takrat naredi test. Se mi pa zdi da ti je bolj slabo od živcev in pa te vročine.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.8.2009 14:12:40   
rija
res, skraji čas, da kupim neke delnice proizvajalcev nosečnostnih testov...ker zdaj so se začeli delati že med menstruacijo user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Junija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?