Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Test nosečnosti, M zamuja 4.2.2008 11:02:11
|
|
|
|
Hator
|
Pozdravljene punce, zanima me, če ima katera kakšne izkušnje s testom nosečnosti Baby check. Meni zamuja, ponavadi jo ima na 26 dni, kak dan do dva gor ali dol, zdaj je pa že 32. dan ni Na 26. dan, ko bi jo morala dobit, sem čutila bolečine enako, kot da jo bom dobila, ampak je ni bilo. No, danes sem šla delat test, pa kaže negativno . Zdaj pa mi nič ni jasno Kaj bi to lahko bilo?
|
|
|
|
RE: Test nosečnosti, M zamuja 4.2.2008 11:08:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Hator, verjetno gre za utrujenost ali stres. Mogoče pride že jutri . test skoraj vedno pokažejo prav, vendar ženske daje psiha, pa bi želele kar v prvem tednu:) Lep dan in ne sekiraj se
|
|
|
|
RE: Test nosečnosti, M zamuja 4.2.2008 11:22:40
|
|
|
|
cina
|
Js sm pa slišala za primere, ko je test pokazal plusek precej pozno...ali pa test nič, pokazal pa šele UZ. Še je upanje, ampak bodi pripravljena na , da ti ne bo hudo...sej veš.
|
|
|
|
RE: Test nosečnosti, M zamuja 4.2.2008 11:45:33
|
|
|
|
imam
|
Jaz sem test uporabila isto kot ti, po zaostanku menstruacije in isto je test pokazal -, čeprav imam ponavadi redno menstruacijo. Sedaj jo še vedno čakam. Če jo ne bo, bom čez nekaj dni ponovila test.
|
|
|
|
RE: Test nosečnosti, M zamuja 4.2.2008 12:33:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Hator, kaj pa krvni test, ti so še nabolj zaneslivi? No, to je bolj za varianto zelo neučakanih. Če pa ti ni problem počakat še par dni, pa še enkrat poiskusi s kakšnim drugim testom ala First Sign ali pa CB. Držim pesti...
|
|
|
|
RE: Test nosečnosti, M zamuja 4.2.2008 13:33:02
|
|
|
|
Taula
|
Lahko je psiha...lahko si noseča. Počakaj še nekaj dni...novi test. Ali pa krvni test.
|
|
RE: Test nosečnosti, M zamuja 5.2.2008 13:13:43
|
|
|
|
Hator
|
Bila pri G nisem še ugotavljamo, kaj je, grem čez par dni spet na pregled
|
|
|
|
RE: Test nosečnosti, M zamuja 5.2.2008 13:17:18
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hator Bila pri G nisem še ugotavljamo, kaj je, grem čez par dni spet na pregled Ne skrbi. Ne misli toliko na ampak raje uživaj v vajini ljubezni z možem oz. fantom. Želim pa ti, da bi kmalu zagledala +.
|
|
|
|
RE: Test nosečnosti, M zamuja 5.2.2008 14:45:04
|
|
|
|
*talcy*
|
pozdravljene....jaz sem delala danes test CB in bil pozitiven ....in to celih 4 dni pred ...tudiBC sem naredila in pokazal ....ma jaz se najbolj zanesem na CB malo dražji pa vseeno....
|
|
|
|
RE: Test nosečnosti, M zamuja 5.2.2008 14:48:33
|
|
|
|
*talcy*
|
ojla....ja baje psiha ful vpliva na zanositev..midva z mojim sva prvič po abraziji provala pa je ratalo (danes videla +) pa sem bila non stop živčna ko hudič..tako da nevem kaj naj rečem...glede testov sem vedno delala CB najbolj se nanj zanesem pol sm provala še BC in je blo ...tako da kaj naj rečem upam da se ti dobro izteče in boš videla da boš tud ti videla al + karkoli sam da bo.... lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Test nosečnosti, M zamuja 5.2.2008 18:23:09
|
|
|
|
mmanca
|
Dokler ni menstruacije je upanje. Naredi test čez tri dni. Sečno!
|
|
|
|
RE: Test nosečnosti, M zamuja 5.2.2008 20:23:55
|
|
|
|
Hator
|
Ne vem, mene boli tam spodaj, kot da bom zdaj zdaj dobila , pa zamuja že cel teden, G mi sicer ni delal krvn. testa, me je pa pregledal in rekel, da nisem noseča, da ni gnezdenja. tako da v istvu, če nism, upam, da čimprej dobim, da se pol spet lahko začnemo trudit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?