|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test negativen, M od nikoder!
1.12.2006 10:18:18   
Katjusa
Punce pozdravljene, zadnjo M sem imela 25.10 cikluse imam od 27-34 dni danes pa je  38 dan torej zamuja v najslabsem primeru 4 dni.... 21 dan sem zasledila en mali krvav flekec  torej sem predvidevala da gre za ovulacijo kar bi sledila M 28.11. no in 27.11 se je pojavi spet en mali flekec naslednji dan sem naredila test in je bil negativen... kdaj nej spet poskusim.... Delala sem test baby check mini ki naj bi bil najbolj obcutljiv? Sej vem pocakat par dni in test ponovit.... ampak to cakanje sej veste.... a se je kateri zgodilo podobno pa se je srecno koncalo torej je blauser posted image . Kdaj ste ponovile test?

Sem se mogla mal potozit da bom lazje prestala to cakanje:)

Lep pozdrav!

Katja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test negativen, M od nikoder!
1.12.2006 10:44:45   
Liona
Meni je BC mini pokazal dve jasni user posted image  že nekaj dni pred predvideno user posted image . Res je zelo občutljiv in zazna najnižjo raven hormona v urinu.
Upam in držim pesti, da si kljub vsemu user posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2006 10:59:38   
TONČI.
Jaz sem imela enake cikluse. 28-34 dni. Test sem naredila 38 dan. Z jutranjim urinom. Pokazalo mi je user posted image . Sem pa imela test iz lekarne. Tist ta najcenejši. Drugače pa pokliči G, tam ti preko drugačnih testov delajo. Če pa nisi noseča, bodo pa odkrili vzrok izostanka. Pa srečno!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2006 11:00:35   
TONČI.
Drugače pa, če si noseča te sigurno prsi zelo bolijo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2006 11:01:13   
pina-1
Katjusa midve sva na istem. JAz sem imela zadno M 26.10. Naslednjo bi morala dobiti 24.11 oz, najkasnje 27.11., pa je ni in test je že dvakrat pokazal -. user posted image  pa ni in ni. tudi jaz ne vem kaj narediti oz. kdaj narediti novi test ali naj kar pokličem g..... mahuser posted image

P.S.
V prvi nosečnosti mi test tudi ni pokazal  user posted image , pa sem bila noseča.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2006 12:14:36   
petraz
Mogoče pa je potrebno še malo počakati in boš kaj kmalu ugotovila, da si user posted image . Upam, da ti bo naslednji test že pokazal user posted image  in boš že vesela.... user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2006 12:31:00   
Katjusa
Zivjo!

V prvi nosecnosti je tud men pokazal user posted image takoj! znakov nisem imela prvic nobenih dokler ni G potrdil nosecnosti z UZ sploh niem vedla da je res. Pol kasneje pr dveh mesecih so se pojavljale obcasne slabosti in spikanje v predelu jajcnikov.... Ma mal sem ze neucakana kaj se dogaja vsekakor si zelimo se enga user posted image in mogoce je zelja prevelika in deluje psiha... prvic smo se trudli vec k 2 leti pa se mal bojim da bo spet tako dolgo trajalo....
pina-1 kdaj pa mslis delat spet test jst razmisljam o miklavzu mogoce pa kej prnese:)

A katera ve kak je z MV ko zanosis?

Lep pozdrav pa punce hvala vam!

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2006 12:51:11   
eva1
pri meni tudi test ni takoj pokazal-šele 34 dan je pokazal rahlo user posted image prej so trije testi pokazali negativno! Srečno!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2006 15:38:34   
lunca2
najbolje, da počakata še kakšen dan in naredita  test z jutranjim urinom. Če še vedno ne pokaže user posted image pa najbolje res poklicati ginekologa in povedati. On bo najbolje vedel kako in kaj.
Za obe pa držim pesti, da zagledata željen rezultat user posted image in da sta med user posted image . Sporočita, ko bosta vedeli kaj novega!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2006 11:17:34   
Anonimen
Meni je prejšnji mesec zamudila 7 dni, naredila sem dva testa in sta bila oba negativna. Ampak pri meni je bil zgleda stres kriv, ker sem bila tik pred poroko in mi je zgleda zato zamujala. Tako, da je tudi možno, da zgolj in samo zamuja in ni user posted image .

Seveda pa ti od srca želim, da bi zagledala user posted image user posted image .

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.