|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test negativen!
4.1.2006 10:54:55   
Sulfinija
Pozdravljene!!!

Sedajle pa sem delala test,ker še moje M vedno ni in je bil kot sem pričakovala negativen.Po eni strani sem si tudi odahnila kajti tole me je res mučilo kajti bila sem v velikih dvomih.Sedaj pa bom vseeno lepo čakala svojo user posted image in najbrž padla v drugo skupino na modrem listu in s tem bom tudi manj tabletk pojedla.
Hvala,da ste ve vse bile z mano.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test negativen!
4.1.2006 12:42:02   
naja78
mojči 9000,nič bit slabe volje.
saj zdaj veš na čem si.pa hitro bo šlo zdaj naprej.boš vidla da boš v tem letu user posted image  in upam,da jaz tudi.zdaj bi pa že bil čas.jutri grem na laparo in upam da me poštimajo.

ti pa glej da sporočiš kako bo lahk tud privat,ker nevem kam so šle vse fosilke,punce ki jih poznam že od leta nazaj.user posted image
tebe sem pa spremljala,kaj se je dogajalo.držim pesti.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2006 12:44:10   
Sulfinija
Naja!!!!!!!

Vso srečo jutri na lapari.Iz srca ti želimm,da bi tudi ti čimprej postala vesela srečka user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2006 14:16:16   
ELCA
halo mojca nič se nesekiraj sej bo upam da čimprej sprosti se in uživaj pa bo lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2006 15:00:46   
emaa
mojca, saj bo, ko pa rabimo M dobit, nas pa takole zafrkava, a ne

(odgovor članu ELCA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2006 17:29:51   
marrusa
mojca, boš videla,da boš v tem letu srečka user posted image .

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2006 7:32:35   
A_A
joj, upam, da tole vprašanje ne bo izpadlo preveč bustasto, ampak:
kaj pomeni, da greš v skupino na modrem listu?

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2006 13:46:11   
Skorpija
Mojca, tele M so res prava nocna mora! Upam, da te cim prej obišče, da gresta v USPEŠEN postopek! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?