|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test je negativen!!!!!
30.4.2005 7:23:45   
Sulfinija
Dobro jutro!!!!!
Najprej vsem skupaj prav lepo dobro jutro ob prvi jutranji :kava::kava::kava:.
Danes sem vstala bolj hitro kajti čaka me polno likanja.
Prvo kot prvo pa sem zavila v kopalnico in naredila test in žal spet :((:((:((:((:((:(( samo ena črtica.
Vendr nič zato to bo moja 25. :hudicek: in ne dam se,ne pustim se razočarat temveč grem v nov boj novim zmagam nasproti,kajti vse bolj se bliže mojemu željenu cilju :duda::duda:.Upam, samo,da moj lubi :love:,ko mu povem ne bo preveč žalosten :love::love::love::love:!!

Jutri pa se grema lepo med rožice sprehajat in bo že vse bolje,vse pozabljene slabo,....

Še enkrat vsem skupal LP in hvala vam,da ste me bodrile in držale :miska::miska::miska: za mene,za naju in za najino :duda:!

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Test je negativen!!!!!
30.4.2005 7:31:02   
Udb
Jutro Mojca!

Občudujem tvoj optimizem in ti želim, da bi kljub vsem težavam kmalu zagledala :modri:. Pogumno naprej!!!!!!:rozica:

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Test je negativen!!!!!
30.4.2005 7:51:12   
Natka1
Mojca,

optimizem je tisti, ki te bo pripeljal tudi do :modri::duda::roza: .

Natka

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Test je negativen!!!!!
30.4.2005 10:27:56   
urši77
Boš videla, da bo enkrat tudi tebi ratalo, ni hudič da ne bi. Jaz sem vedno govorila, da večno pa tudi ne more bit vse tako usrano:ups:
Glavo gor, pa bo mogoče že naslednjič bolje!!

LP in polno naročje :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Test je negativen!!!!!
30.4.2005 10:35:13   
aljča
Mojca:((:((:((meni je tolk hudo,jaz bom jutri tud verjetno dobila:hudicek:ker imam danes tud jaz izcedek rjave barve.To se pravi, da se bova ta teden videle v mb:bravo:mislim, da je to dobra novica pa čeprav nama ni poratalo.
Se piševa ko bo čas danes bom imela natrpan dan tako, da sploh ne vem kdaj bomo prišli domov ker gremo na ranč.Pri nas je kislo vreme tako, da se zna narediti da bo zvečer dež in bom sedela tu gori in ne pred kresom;)
Lepo se imejte in se tipkamo.Sedaj grem pa v nabiralnik pogledat,ker zjutraj še ni bilo nič v njem.
Čao Alja:metulj::metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Test je negativen!!!!!
30.4.2005 17:44:34   
ameli
Mojca, jaz sem po drugi inseminaciji dobila :hudicek: ravno na Božič. Potem se mi med prezniki ni dalo jesti klomifema (zaradi stranskih učinkov sem bila zelo radzražena:grrr:) no, in potem nama je ravno takrat gratalo:duda:. Držim pesti, da se moja zgodba ponovi pri tebi.
ameli

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Test je negativen!!!!!
30.4.2005 17:57:19   
saša24
Mojca!

upam, da in vem, da nam bo vsem skupaj uspelo, da bomo enkrat :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:
in bomo ob sebi stiskale :duda::duda::duda::duda::duda::duda:

p.s. ne smemo obupat. vse žalostno enkrat mone in pride srečen trenutek.

sasa24:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?