Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Test first sign-pomoč n-tič 27.9.2008 17:00:05
|
|
|
|
yoliee
|
No jaz sem pa spet v dvomih. Sem naredila test First sign in videla črtico, samo res ne vem, kaj naj si mislim Kontrolna črtica je ratala tako temno rdečo-rjava, tista pa ki naj bi potrdila pa je zeloo nežna in daleč od te jakosti barve, bolj svetlo roza.....opazna na svetlobi, vendar zelooo rahla dajte mi prosim pomagat tiste, ki ste delale ta test....jaz sem ga prvič....a ko je negativno, se one druge črtice čisto nič ne vidi, ali je bolj rozasta? Vem, da se taka in podobna vprašanja ponavljajo, test bom čez nekaj dni ponovila....bi pa rada vaše izkušnje s tem testom. Hvala
|
|
|
|
RE: Test first sign-pomoč n-tič 27.9.2008 17:06:12
|
|
|
|
Naja30
|
Če nisi noseča, se pokaže samo kontrolna črtica. Tako da - lahko ti čestitam, ker očitno si noseča!
|
|
|
|
RE: Test first sign-pomoč n-tič 27.9.2008 17:19:23
|
|
|
|
baci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30 Če nisi noseča, se pokaže samo kontrolna črtica. Tako da - lahko ti čestitam, ker očitno si noseča! čestitam si drugač pa piše na navodilih,da se črtica nebo tako vidna kot kontrolna!!!
|
|
RE: Test first sign-pomoč n-tič 27.9.2008 20:20:32
|
|
|
|
blaža
|
Čestitke!
|
|
|
|
RE: Test first sign-pomoč n-tič 27.9.2008 20:32:14
|
|
|
|
Anonimen
|
izkušnje Čestitam! Uživaj v nosečnosti!
|
|
|
|
RE: Test first sign-pomoč n-tič 31.10.2008 12:49:11
|
|
|
|
bybyka_1987
|
no pri meni je isto pokazlo koncno po dveh letih truda pa pri bcmini isto
|
|
|
|
RE: Test first sign-pomoč n-tič 31.10.2008 13:02:08
|
|
|
|
spps
|
jaz sem tud najprej zjutraj naredila test s FS in je bila črtica fuuul rahla,pa sem bila v dvomih,vendar sem isti dan popoldne naredila še tes s CB,pa je bil plusek lepo viden, tako,da tuj jaz mislim,da ti lahko kar čestitamo (moj črtica je bila še bolj švoh kot pa od jazzike)
< Sporočilo je popravil spps -- 31.10.2008 13:03:27 >
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......