|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test CB!
10.9.2008 10:38:54   
Anonimen
Naredila sem test CB in se je prikazal +. Test sem šele naredila, ko je bila zamuda.  Naslednji dan sem pogledala še enkrat test in + ni več viden. Nimam pa nekih ekstra močnih znakov nosečnosti, malo sem napihnjena in malce imam tak čuden občutek kot, da mi bo malo slabo. Zdaj sem pa malce zmedena ali je ta + user posted image  ali pa ni. Se bom tudi naročila pri g, me pa je tako strah da bom prišla tja in mi bo rekel, da nisem user posted image . V zdra. domo v laboratoriju pa ne delajo samoplačniško krvnih testov.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test CB!
10.9.2008 10:44:05   
Anonimen
Oj, no še ena taka kot jaz. Pojdi v Adria lab kjer po treh urah dobiš izvid krvi in boš vedela pri čem si- no jaz sem bila, pa grem čez dva dni ponovno, ker me zanima če hormon raste- potem je OK, če pa ne narašča pa bo verjetno prišlo do user posted image . Pred pol leta se mi je to že zgodila, tako da upam, da se bo jutri hormon vzdignil in da dobro napredujem, ker tudi jaz nimam nikakršnih znakov.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2008 10:46:57   
little angel
na vseh testih pise da po 10 minutah vec niso veljavni. tako da mislim da si vseeno noseca. drzim pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2008 10:48:14   
ursa30
test po 10 minutah od rezultata ni več veljaven. če ti je test pokazal plus, naslednji dan je pa izginil, si skoraj zagotovo noseča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2008 10:52:04   
Anonimen
Tako sem si želela tega otroka, da sem še kar v šoku in sploh ne morem verjet, da sem noseča. Najraje bi se od veselja razjokala po drugi strani pa me je strah, kako bo vse potekalo. Punce hvala za pomoč.

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2008 10:54:08   
ursa30
bodi vesela, da ti je uspelo user posted image
čim bolj misli pozitivno, saj veš da to vse vpliva na user posted image
držim pesti, da bo vse tako, kot mora biti user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.9.2008 12:56:22   
Dali*
če je bil +, potem si ziher noseča.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.9.2008 18:38:50   
Raguel
Zakaj pa ne ponoviš še enkrat CB ? Bolje dati nekaj evrov kot pa biti v nevednosti....V vsakem primeru pa ti želim,da se ti pokažeta user posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.9.2008 20:07:00   
klavdiy4
Držim pesti zate...in veliko user posted image user posted image  za srečo, da ti je uspelo... Meni se je zgodilo, da mi je najprej pokazal , da nisem in , ko sem test ponovila drugi je bil pozitiven.... Celo črtici nista več izginili user posted image

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2008 6:22:14   
Anonimen
Punce hvala za nasvete. Bom kupila še en test pa bom videla kakšna je situacija.

(odgovor članu klavdiy4)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Ali se boste udeležili Festivala družin?
Polonca s piko

Z družino se odločamo, da bi letos prvič šli pogledat na Festival družin, ker je v naših krajih. Vi greste? Ste že bili?

Ja, smo že bili prejšnja leta (10%)

Ja, letos bomo šli prvič (8%)

Odvisno od vremena (17%)

Ne, smo že bili, pa nam ni bilo všeč (1%)

Ne, ker imamo žal druge obveznosti (44%)

Se še odločamo. (19%)

Število vseh glasov: 72

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!