|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test -prosim za mnenje
11.3.2006 15:02:33   
teja333
Mi se  trudimo že 4 mesece. Zdaj smo bili še posebej pridni na vsake 2 dni. Včeraj zjutraj (25. dan ciklusa) sem naredila test iz Mullerja, ki pokaže že po 10  dneh od oploditve. Pokazala se je le ena črtica, vendar če bolje pogledaš se vidi drobna drobna svetla črtica poleg. Če bi test pokazala komu, bi rekel, da je ni, ampak jaz sem jo videla, če jo obrnem proti svetlobi (drugač pa ni vidna).
Zanima me, kakšne izkušnje imate  s tem testom (test Time).  Ali je bil to mogoče le obris, ki je tam prisoten tudi, če ni nosečnosti? Verjetno je res prezgodaj, ampak vseeno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test -prosim za mnenje
11.3.2006 15:06:40   
Anonimen
jaz sem imela podobno težavo s clear blue, ko sem sicer dobila menstruacijo ampak, ko sem jemala še KT mi je kljub temu en dan M zaostala in sem kupila CB pa je bila čisti tanka kot lasek črtica, če si jo res dobro pogledal je bila tam, pa sem vprašala v lekarni in je rekla, da to ni nič, oz. da je prišlo do neke napake v teh testih, preveč barvila ali nekaj takga.
Ta test, ki si ga pa ti delala pa ne poznam, daj kako slikico naredi, mogoče bomo pa tudi me videle to črtico.user posted image
Ali pa ponovi test čez nekaj dni!
Vso srečouser posted image

(odgovor članu teja333)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2006 15:21:50   
Anonimen
Najbolje bo, da počakaš še par dni in ponoviš s tem testom ali pa katerim drugim. S First Sign-om je nekaterim pokazalo tudi dan, dva pred M, kupiš ga pa v DM je pa cena okoli 900 sit.

Veliko sreče!

Lp

(odgovor članu teja333)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2006 18:54:49   
roal
oj!
tudi jaz sem že večkrat uporabila ta test in vedno se je tista šibka in tanka čtrtica izkazala za lažno. zgleda, da je z temi testi nekaj narobe. ko sem ga nazadnje uporabila in sem dobila tak rezultat kot ti(meni je bila črtica vidna brez kakšnega obračanja proti svetlobi), sem si šla takoj kupit CB in seveda je ta pokazal negativnouser posted image . tako da... nevem no, jaz ga zagotovo ne bom več uporabila, ker daje lažno upanje.
počakaj še nekaj dni in poskusi z drugim testom in upam da boš zagledala ta pravo user posted image !

lp!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2006 23:16:57   
KODA
Meni je enkrat v lekarni rekla,da je pri Clear blue-ju,najboljša ločljivost.
Lahko pa se vidi testna črtica,kjer bi se morala poznati obarvanost.
Ponovi test,čez nekaj dni.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu roal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2006 7:24:54   
vanč
Živjo! Jst sem delala clearblu in je bila podolgovata črtica (tista ki naredi iz minusa plus) zelo slabo vidna. Res sem morala dobro pogledati, vendar sem bila res noseča. Če zelo kmalu po izostanku menstruacije narediš test je vsebnost nosečniških hormonov še zelo majhna in zato so črtice slabše vidne. Čez en teden sem ponovila in je bil + zelo dobro viden. user posted image   ..... in sedaj sem mamica prekrasnega 6-mesečnega user posted image !user posted image

P.S: Ne zaupaj preveč tem testom za katere piše, da tako hitro prepoznajo nosečnost. Raje naredi test še enkrat čez kake 5 dni, ko boš (če si res noseča in ti to tudi iz srca želim) imela večjo vsebnost nosečniških hormonov.

vanč

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?