|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test
17.10.2004 12:51:10   
TASI71
Pozdravljene,
mene nekaj zanima. Sem zelo radovedna, zato sem tudi test naredila zelo hitro, kakšen teden preden bi mi M :hudicek: izostala. Že vnaprej sem se prepričala, da ne bom ob negativnem testu čisto nič žalostna, saj ga delam prekmalu.

Delala sem test Baby chech. A zgodilo se je, da se je pojavila tudi druga črtica. Zelo šibko, komaj vidno, a se je. Zdaj pa me zanima kaj ve mislite, ima katera podobne izkušnje?

Sem noseča, ali ne? :love::zmeden2:

LP Tasi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Test
17.10.2004 13:00:18   
TIMMI
:bravo:99% si lahko sigurna:bravo:

(odgovor članu TASI71)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Test
17.10.2004 13:02:27   
naja78
jaz bi ga na tvojem mestu naredila še 1 dan po zaostali M.NIKOLI NE VEŠ.NAJA

VSEENO PA TI LAHKO ČESTITAM.:metulj:

(odgovor članu TASI71)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Test
17.10.2004 14:36:46   
sa
:bravo:po mojem ti ze lahko cestitam:bravo: da pa bos 100% naredi test se 1 dan po M(takrat ko naj bi jo imala):duda::duda::duda:

(odgovor članu TASI71)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Test
17.10.2004 14:53:12   
Janeja
Mislim, da ti že lahko čestitam :bravo: in da si nova :nosecka:

Test pa le še naredi enkrat po izostanku M.

Dobrodošla v 9nebesa
:nosecka: Janeja

(odgovor članu TASI71)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Test
17.10.2004 16:25:22   
mika
:bravo::bravo::bravo:ČEEEESTITKEEEEEE:bravo::bravo::bravo:

JAZ SEM NAREDILA TEST Z BABY CHECK TUDI NEKAJ DNI PRED m, KER SEM PADLA V NEZAVEST IN JE BILA ZEEEEELO RAHLA ČRTICA.

SEDAJ IMAM PA ŠE SLABIH 9 TEDNOV DO PORODA.

MIKA
:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu TASI71)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Test
17.10.2004 16:32:33   
Anitka
TASI!

Č:rozica:E:rozica:ST:rozica:I:rozica:T:rozica:K:rozica:E:rozica:!

Mislim, da je to to. Čez kak teden pa še kar en test ponovi in upam, da bosta res :roza::modri:

Lepo nosečnost pa čestitke tudi atiju!

Anitka:metulj:

(odgovor članu TASI71)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Test
17.10.2004 17:49:30   
ninca
upam da je to TO in da boš prava pravcata srečka :nosecka: z :modri::duda::roza: :love:

eno :rozica: in :angel: za srečo...:sloncek:držim pestiiii :sloncek:

(odgovor članu TASI71)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Test
17.10.2004 20:10:00   
kimi
Poznam prijateljico, ki je kar cel test v urin pomočila in ga je naredila narobe se pravi. V drugem kvadratcu ni bilo črtice. V prvem pa je bil rahel znak nosečnosti. IN bila je noseča. Tako, da verjetno si. Raje pa ga še naredi, ko ti bo 1 dan zamudila da boš 100%

(odgovor članu TASI71)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Test
18.10.2004 9:36:19   
TASI71
Najlepša hvala za vse vaše odgovore.
Malo ste me pomirile.
Bom test naredila še enkrat, ko mi bo M izostala 1 dan in vam sporočim, če sta tokrat :modri::roza: močni.

LP Taši

(odgovor članu TASI71)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.