Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Test-kdaj boljši rezultat? 9.7.2006 14:21:09
|
|
|
|
lin
|
Nevem kakšen je ta test, vem pa da CB pokaže že po prvem dnevu izostale menstruacije v bilo katerem času ali zjutraj ali popo.ali zvečer če si nosečka
|
|
|
|
RE: Test-kdaj boljši rezultat? 9.7.2006 15:28:36
|
|
|
|
Teya*D.
|
Najlepše hvala za odgovor!
|
|
|
|
RE: Test-kdaj boljši rezultat? 9.7.2006 15:42:04
|
|
|
|
digi
|
sam, da ti povem... Pri eni je bil prvi test negativen oz. po 10 min se je videla bleda druga črtica in sem jo ignorirala (baby check), drugi BC je imel bledo drugo črtico- delala pa sem ga čez dva dni... Sva z mojim kar obračala in gledala in ah in oh ni sploh. Čez dva dni je šel moj po CB in je bila vodoravna črta tako tako- sem po mailu kolegici slike poslala:), da je ocenjevala z nama ali je ali ni.... Čez dva dni- CB, sredi dneva, +++++++++++++++++++++++! Ni bilo več dvoma
|
|
RE: Test-kdaj boljši rezultat? 9.7.2006 15:59:21
|
|
|
|
tinaaja
|
meni je BC mini dan na prvi dan zamude ob 6 popldan pokazal jasno drugo crtico. nasldnje jutri sta CB in se en BC to samo potrdila.. pocakaj kaksen dan in naredi s CB.. drzim pesti
|
|
|
|
RE: Test-kdaj boljši rezultat? 9.7.2006 20:30:06
|
|
|
|
lana38
|
Meni je BC mini 5 dni po izostali pokazal . NI bilo nobenega dvoma. LP
|
|
RE: Test-kdaj boljši rezultat? 9.7.2006 21:51:30
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Obstaja tudi možnost da nimaš še dovolj nosečniškega hormona in še ne pokaže.
|
|
RE: Test-kdaj boljši rezultat? 9.7.2006 22:40:16
|
|
|
|
pot
|
Počakaj par dni in z jutranjim urinom ponovi test.
|
|
|
|
RE: Test-kdaj boljši rezultat? 10.7.2006 11:19:52
|
|
|
|
Monika79
|
Meni je 4 dni po izostanku tako Baby check kot Clear blue, pokazal jasni in debel +, tako, da ni bilo nobenih dvomov, ponovi test čez 2 ali še boljše čez 3 dni, vem, da se čas vleče, samo boš nagrajena z lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?