|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Test-kdaj boljši rezultat?
9.7.2006 12:55:20   
Teya*D.
Hej!
Moja user posted image bi mogla priti 6.7. vendar je danes že triji dan-ni.
Delala sem test 7.7. z jutranjim urinom in po 8-10 min ( potem test ne velja več ), sem videla močno črtico, zraven nje pa čisto bledo komaj opazno drugo črtico. Res je bila komaj opazna.
Začela sem se veseliti, vendar sem pomislila, da test laže in naredila danes 9.7. še enega, vendar s popoldanskim urinom. Test je pokazal samo eno črtico! Druga ni bila vidna niti bledo.
Kaj naj naredim zdaj? Sem ali nisem user posted image . Upam seveda da bi bila! Ali naj počakam še in naredim še en test? Aja, a so testi babycheck mini vredu ali si naj kupim katerega drugega? Mi jih lahko priporočate?
Za odgovore bom zelo vesela.

Lep dan še naprej!

Teya*D.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Test-kdaj boljši rezultat?
9.7.2006 14:21:09   
lin
Nevem kakšen je ta test, vem pa da CB pokaže že po prvem dnevu izostale menstruacije v bilo katerem času ali zjutraj ali popo.ali zvečer če si nosečka

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2006 15:28:36   
Teya*D.
Najlepše hvala za odgovor!

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2006 15:42:04   
digi
sam, da ti povem... Pri eni je bil prvi test negativen oz. po 10 min se je videla bleda druga črtica in sem jo ignorirala (baby check), drugi BC je imel bledo drugo črtico- delala pa sem ga čez dva dni... Sva z mojim kar obračala in gledala in ah in oh ni sploh. Čez dva dni je šel moj po CB in je bila vodoravna črta tako tako- sem po mailu kolegici slike poslala:), da je ocenjevala z nama ali je ali ni.... Čez dva dni- CB, sredi dneva, +++++++++++++++++++++++! Ni bilo več dvomauser posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Teya*D.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2006 15:59:21   
tinaaja
meni je BC mini dan na prvi dan zamude ob 6 popldan pokazal jasno drugo crtico. nasldnje jutri sta CB in se en BC to samo potrdila.. pocakaj kaksen dan in naredi s CB.. drzim pesti

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2006 20:30:06   
lana38
Meni je BC mini 5 dni po izostali user posted image  pokazal user posted image . NI bilo nobenega dvoma.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2006 21:51:30   
BLAŽIKA
Obstaja tudi možnost da nimaš še dovolj nosečniškega hormona in še ne pokaže.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2006 22:40:16   
pot
Počakaj par dni in z jutranjim urinom ponovi test.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2006 11:19:52   
Monika79
Meni je 4 dni po izostanku user posted image  tako Baby check kot Clear blue, pokazal jasni user posted image  in debel +, tako, da ni bilo nobenih dvomov, ponovi test čez 2 ali še boljše čez 3 dni, vem, da se čas vleče, samo boš nagrajena z user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2006 16:00:48   
Teya*D.
Hvla vam za vaše odgovore!
Naredila sem test in taki - kot je bil, nebi mogel lagati.user posted image user posted image
Zelo sem razočarana in potrta, pa tako zelo sem si želela!user posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?