Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Termostatska armatura za kad 22.4.2008 14:52:58
|
|
|
|
max81
|
ojla pri nas imamo armalovo, kupili smo jo leto in pol nazaj in smo ful zadovoljni , cena pa mislim, da je bila tam okoli 30-45 tisoč se več ne spomnim dobro...je vredna svojega denarja
|
|
|
|
RE: Termostatska armatura za kad 22.4.2008 18:11:07
|
|
|
|
Gordana-3
|
mi imamo hansino že dve leti, ne spomnim pa se, koliko je stala. mislim, da okrog 50 tisoč? je pa super - nikoli se ne rabiš bat, da bi pritekla mrzla voda, ali ful vroča, ima tudi varovalo, da se otroci ne morejo poparit - je en rdeči gumbek, katerega moraš pritisnit, če želiš imeti temp. več kot 38 stopinj.
|
|
|
|
RE: Termostatska armatura za kad 22.4.2008 18:58:07
|
|
|
|
mika
|
te pipe odsvetujejo ker se v njih lahko naseli legionela. iz tega razloga mi nimamo termostatski pip.
|
|
|
|
RE: Termostatska armatura za kad 22.4.2008 20:39:20
|
|
|
|
fusia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika te pipe odsvetujejo ker se v njih lahko naseli legionela. iz tega razloga mi nimamo termostatski pip. Po moje je dovolj, če vsake toliko spustiš vročo vodo, ali ne?
|
|
|
|
RE: Termostatska armatura za kad 23.4.2008 23:48:46
|
|
|
|
Mijavček
|
Midva mava od Hansgrohe... mal manj kot 3 leta... zelo zadovoljna... cene se ne spomnim. Men je fajn, ker ti ni treba karnaprej štimat temp. vode. Legionela? Prvič slišim.... a ni to bolj v bolnicah, vrtcih itd, kjer imajo kotlovnice pa kakšne "slepe" cevi in prostore, ki se ne uporabljajo..... V hiši, kjer pipo uporabljaš vsak dan.....ne verjamem, da je to lahko resna grožnja.
< Sporočilo je popravil Mijavček -- 23.4.2008 23:49:35 >
|
|
|
|
RE: Termostatska armatura za kad 24.4.2008 0:08:45
|
|
|
|
rija
|
mamo v tušu.....neko italijansko dobesedno sranje drago ko pes, pa že v štartu sami problemi: pol je je manjkalo, smo čakali tri mesece na nove dele... zdaj pa itak dela, kot se ji zdi. ni duha ni sluha o kakšni točni temperaturi. če že: kupi NEMŠKO mene italijaneki ne prepričajo več.
|
|
RE: Termostatska armatura za kad 24.4.2008 9:43:09
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem na nemški strani, moj tast pa pravi da je vse isto sr*** . Oklevam med Hanso. Hansgrohe in Armalom.
|
|
|
|
RE: Termostatska armatura za kad 24.4.2008 11:41:56
|
|
|
|
sazi
|
Mi imamo kupljeno Hansgrohe za tuš, ampak še ni montirana.
|
|
|
| Stran: [1] |
prašičja gripabučiTe je strah prašičje gripe?da (
20%)
na nek način, svet je zelo majhen (
15%)
zavdam se potencialne nevarnosti, vendar ni za pretiravat (
36%)
ne delajte panike, zadeva je daleč stran (
5%)
malo pa res (
7%)
ne (
18%)
Število vseh glasov: 582Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!