|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Termometer - Braun
16.5.2011 12:40:50   
sončnica24
Tale: http://www.mimovrste.com/artikel/3080020013/usesni-termometer-braun-irt-3020-thermoscan termometer bodo imeli v Leclerku v akciji, ga katera uporablja in kako je zadovoljna z njim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Termometer - Braun
16.5.2011 12:47:57   
Freya88
Mi ga mamo doma ze ene par let, ampak je bil uporabljen ene 5x max. ker smo pristasi zivosrebrnega... dela pa ok... v primerjavi z zivosrebrnim ni nekih odstopanj (razen tistih normalnih 0,5°)... izmeri hitro... vec ti pa zal ne vem povedat.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2011 14:39:48   
kristinaj
jaz ga imam ampak verjetno kšn model prej.. in ga uporabljam že 4 leta.. od prve vročine dalje. zelo praktičen, enostaven za uporabo ponoči, izmeri zelo hitro, le cca 0,5 stopinje moraš odbiti da dobiš realno...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2011 15:39:22   
*goldfish*
Mi mamo tudi braunovega thermoscan irt 4520....
zadovoljni tudi....

mi je pa ravno danes zagodel. Ne vem kako mi je uspelo, da mi več v Celzijah ne izmeri vročine pač pa v Fahrenheitu. In danes čukasto gledam, ko mi je pokazal 97,8 F

kako to naštimam, da mi kaže nazaj v C?

Vse bitke v katere se zapletemo se zgodijo zato, da nas nečesa naučijo - tudi tiste, ki jih zgubimo.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2011 15:50:20   
sončnica14
Tudi jaz imam tega Braunovega, pa nisem zadovoljna.
Ne izmeri dobro temperature, velikokrat pokaže čisto drugače na levem ali desnem ušesu, pa ponavadi mi prikaže precej premalo.
Ravno včeraj sem merila pri sinu, ki se mi je zdel izredno vroč , ta termometer pa mi je pokazal 38,5 s. Nato sem izmerila še s tistim klasičnim digitalnim pod pazduho, pa je nameril 39,4 stopinje.
Ne zaupam mu več.  

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.5.2011 16:04:59   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica14
Ne izmeri dobro temperature, velikokrat pokaže čisto drugače na levem ali desnem ušesu, pa ponavadi mi prikaže precej premalo.

To drugace ni nic cudnega... razlika med enim in drugim usesom je lahko tudi do 0,5°... zato je potrebno vedno ko kupis termometer izmerit posamezniku TT... da imas orientacijsko vrednost.
Kakorkoli, js zaupam samo zivosrebrnemu:) Nikakor pa ne tem novim, ki so na podlagi alkohola... ker ga nikakor ne mors zbit:S

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.5.2011 16:20:22   
cukr07
Jaz ga imam dobri dve leti (IRT 4020) in sem z njim zelo zadovoljna. Sem ga imela sabo tudi v bolnici, ko je bil mali bolan in ni bilo nobenih odstopanj v primerjavi z izmerjeno temperaturo z bolnišničnim termometrom.

IZVIRNO SPOROČILO: mana_t

mi je pa ravno danes zagodel. Ne vem kako mi je uspelo, da mi več v Celzijah ne izmeri vročine pač pa v Fahrenheitu. In danes čukasto gledam, ko mi je pokazal 97,8 F

kako to naštimam, da mi kaže nazaj v C?

Pri našem malo dlje tipko start držiš in sam preklopi na °C.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.5.2011 7:37:56   
aelail
Pri nas ga tudi uporabljamo že kakih 5 let in sem zelo zadovoljna z njim.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.5.2011 8:19:38   
zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica14
Ravno včeraj sem merila pri sinu, ki se mi je zdel izredno vroč , ta termometer pa mi je pokazal 38,5 s. Nato sem izmerila še s tistim klasičnim digitalnim pod pazduho, pa je nameril 39,4 stopinje.
Ne zaupam mu več.  

Branuov ušesni termometer je tudi meni super, je pa res, da je treba z njim meriti natančno - paziti, kako ga nastaviš v uho, da je dovolj globoko. Temperatura v enem in drugem ušesu je pa zelo zelo redko enaka - to je povsem normalno. Jaz že vem, v katerem ušesu imata ta mala dva običajno višjo temperaturo, kot v drugem, najboljše je pa itak vedno izmeriti v obeh - itak ti ne vzame več kot nekaj sekund. Mene ta termometer še ni izneveril. Drugače pa - probaj meriti z živosrebrnim pod eno in drugo pazduho, pa boš isto videla, da ne boš dobila enako.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu sončnica14)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.5.2011 9:20:43   
Lunca1
Mi ga imamo tudi že 6 let in smo zadovoljni. zdaj ga sicer nekaj lomi in prvič vedno pokaže narobe, potem pa v redu, tako da prvo meritev vedno ignoriramo. Merimo pa vedno v obeh ušesih.

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?