Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Termoforček in pokrivanje 22.2.2009 15:24:31
|
|
|
|
Pikica5
|
Naša dva sončka sta ravno danes donošena. včeraj zvečer se mi je zgodilo, da sta se pregrela, prej sta skoz imele termoforčke, dekicoi n kojterček. Danes pa sta zopet full nemirna spita že ne več kot dva obroka, slabo jesta, imata dekico in kojterček, eden na mrzle rokice drugi pa mlačne, kaj mi svetujete, temparaturo pa imamo 22 stopinj, prej je bilo preveč 25 - 26, čez 7 dni bosta stara dva meseca. Kaj mi svetujete?
|
|
RE: Termoforček in pokrivanje 23.2.2009 20:13:44
|
|
|
|
orka
|
helow naša ( 6m / kor. 3m ) je imela tudi vedno mrzle rokice , pa to zato ker si jih je skozi lizala, pa če tudi si jih samo pred nos postavi in vanje diha, so mrzle, tak da ne se zato sekirati, ja sta se pa verjetno res pregrela...mi nismo nikoli uporabljali termoforja, in imamo tudi 22, mala pa ima samo 1 bodi in hlače oblečeno...itak imajo bodiji na preklop spredaj 2 plasti, pa cele žabice čez, pa je ok. Pokrita je ćez dan samo z kovtrčkom, ponoči, ko pa se tudi razbrca pa ji dam še dekico.
|
|
RE: Termoforček in pokrivanje 23.2.2009 20:49:53
|
|
|
|
onur
|
otroka pa potipaš po prsih in za vratom, če je topel mu je toplo
|
|
RE: Termoforček in pokrivanje 24.2.2009 12:11:50
|
|
|
|
veveričica
|
termoforček je za moje mnenje brez potrebe najbol pa vidiš na vratu ali je otročku vroče ali ga zebe
|
|
|
|
RE: Termoforček in pokrivanje 25.2.2009 12:33:02
|
|
|
|
sneska
|
Tako kot so že predhodnice rekle - potipaj na trebuščku ali za vratom, če je toplo, je ok. Če še nisi čisto prepričana, pa zmeri temperaturo - takšnile komaj rojeni morajo imeti najmanj 36,4 , če je manj so že "podhlajeni", kar je nad 37 so "pregreti". Vsaj tako so mi rekle sestre v porodnišnici in sem se tega držala. Spomnim se, da je prvi dan, ko smo prišle domov, dolgo nisva in nisva mogla segret, sva bila čisto panična in na koncu z živci, no pol pa se je zgodil "čudež" in se je mala segrela. Kmalu zatem pa pregrela Pa jo je bilo treba spet malce razdekat. Zdaj, ko je že "velika" pupa je pa čisto normalno oblečena - body, hlačke / pajac, ponoči pa sem ugotovila, da je bila premalo oblečena - tanko pižamo in body, pokrita pa z dekco in kovtrčkom, saj je bila čisto mrzla v lička, za vratom in v rokice. Upam, da se ni spet prehladila. Kako jih ve oblačite ponoči?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?