|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Terme za penziče
2.12.2007 22:01:54   
MarijaPo
Živjo Punce,

v zadnjem mesecu in pol sem imela 4 viroze in eno atipično pljučnico. Z zdravnico sva bili enotni, da moram mal z gasa stopit.
Skratka, zaželela sem si toplic za en teden. Šla bom prve 4 dni sama, potem pa se mi bo pridružil moj možek, Eva pa bo tiste tri dni pri babici.

In zdaj vprašanje: rada bi šla nekam, kjer bo mir in ne bo gužve in otrok (to mogoče zveni čudno, ampak če že grem nekam brez Eve, bi res rada imela mir). Katere toplice priporočate (sem bolj zmrzljive narave, torej, napišite tudi, ali so bili bazeni mrzli ali ne)?

Hvala!

Marija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Terme za penziče
2.12.2007 22:03:34   
Jančika_
Za penziče? Definitvino Laško. Pa Topolšica in Rogaška (samo v Rogaški nas je tako svinjsko zeblo - voda je bila OK, zrak pa brrrr...).

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2007 22:10:27   
rija
terme banovci: krasno, intimno, ni veliko otrok, ker nimajo nekih prav otroških bazenov, krasne savne...skratka toplo priporočam. pa zelo vroča voda v bazenu.

...vox populi...

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2007 22:11:42   
puncica
Po moje bo Dobrna čist dost topla zate, pa pomoje ni tako obludena, vem da je zame prevročauser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2007 22:12:12   
viv_
Zanč so punce tule Laško "hvalile" user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2007 22:13:36   
Putka
Dolenjske toplice. Če greš v ta stare termalne bazene (voda 32 in 36st) so sami hokejisti not, otroci če so so v Balnei. Hokejisti - tako moj fotr reče penzionistom, ker imajo palice. Je namreč zdravilišče za revmatike, ki so običajno starejši občani.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2007 22:14:52   
Anonimen
Jaz sem imela tudi Dolenjske v mislih....če je to še to, kar je bilo par let nazaj.

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2007 22:15:07   
puncica
V laškem men ne bi bilo všeč glede na Marijine kriterije.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2007 22:19:29   
MarijaPo
Jah, punce, tezka izbira bo zgleda. :) Penzicev povsod kot trave in listja. :)

Puncica - ja, do zdaj sem vedno v Dobrno hodila. Ker je res fletno topla in ker so res sami penzionisti. Vecje terme iscem predvsem zato, ker bi rada tudi kaj zaplavala in v Dobrni je to dokaj nemogoce, ker je bazen en sam in se ta precej majhen, tako da 2x zakravlas in ze nabases na kaksnega kita. Potem sem nekaj casa imela taktiko, da sem 2 dolzini plavala delfina in to je tok spricalo (ne plavam glih virtuozno), da so vse babice zbezale na drugo stran bazena in ful sinfale razvajeno mladino (torej mene).

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2007 22:20:17   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Zanč so punce tule Laško "hvalile" user posted image

Ja, takrat je bilo vprašanje, kje je fajn za otroke, pa je bilo Laško spljuvano - po tej logiki bi lahko bilo Mariji všeč user posted image . Drugače pa res bi bohve kajuser posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2007 22:23:17   
puncica
Mah res da nisem bla v Dobrni od kar sem bla stara 10 let in me je po kopanju glava tako bolela da sem še bruhala zraven tako da res nisem vedla da imajo tako mali bazen, takrat se mi je zdel čist ok velik. Drugam pa ne vem, vem pa da so Dobrna ene izmed najbolj vročih bazenov zame in tja me živ bog več ne vleče.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2007 23:30:10   
urška
šmarješke. pa še v vitariumu se lahko do onemoglosti razvajaš.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.12.2007 11:06:22   
Baby
Laško je fino toplo in voda in zrak, za otroke, je pa res čist majhen bazenček....

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.12.2007 17:40:31   
facka
Terme 3000 so ble meni full všeč, smo bli že 2x, tudi so pretežno hokejistiuser posted image , otrok je več med kakimi počitnicami ali daljšimi prazniki. Kaj jst vem Dolenjske in Šmarješke so mi bolj tako, čeprav živim v okolici, v Šm. T. je full mrzla voda, tudi ozračje ni good, Dolenjske so že boljše, samo imaš pa  v Moravskih več izhodišča za kam okol it pogledat. Pa ljudje so full prijazni

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.12.2007 12:57:33   
Barbs
Banovci.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.12.2007 18:11:55   
akaj
Šmarješke niso ne vem kaj, ker je res mrzla voda.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?