Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Terme Zreče ali hotel Rogla 23.1.2008 13:44:06
|
|
|
|
bučkabb
|
v termah zreče sem že bla v hotelu rogla pa še ne. terme zreče so mi vredo kompleks, maš en notranji bazen, pa bazen za otroke in dve masažni kadi vse v enem prostoru, tak da ste lahka vsi skupaj in se za vsakiga neki najde. no imaš tudi zunanje bazene, sam je bolj mrzlo zdajle odzunaj, ampak sem glih v nedeljo bla tam in so se kr velik kopal zunaj. drgač kot hotel pa je men tud všeč. če prav vem je hotel Rogla pa prav na Rogli, tak da če se želite še poleg kopanja tudi smučat, pol je boljš da ste na rogli, ko bote mel vse bliži, ker terme zreče pa so v Zrečih in se bote mogl na roglo vozit z avtom, ali avtobusom.
|
|
|
|
RE: Terme Zreče ali hotel Rogla 23.1.2008 13:45:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Hodila se bova smučat, vendar vožnja mi res ni problem...
|
|
|
|
RE: Terme Zreče ali hotel Rogla 23.1.2008 13:51:20
|
|
|
|
bučkabb
|
ja sej ni problem, sam če imaš polni penzion in se moreš v dolino vozit na kosilo, pa pol nazaj je pa mal nerodn. cesta od zreč, do rogle je kr vijugasta in ni preveč lušn se kr gor pa dol vozit, no če se bosta hodla vsak dan smučat. vožnja pa sigurn traja kakih 20 minut. jaz bi se na vajinem mestu odločla za Roglo, če se bosta smučala, ko ostala ponudba pa je tak skoraj enaka v obeh kompleksih.
|
|
|
|
RE: Terme Zreče ali hotel Rogla 23.1.2008 14:04:37
|
|
|
|
puncica
|
Če bosta večinoma smučala potem definitivno Hotel Rogla ker od Zreč do Rogle je kr nekaj kilometrov, no urnk kilometrov.
|
|
|
|
RE: Terme Zreče ali hotel Rogla 23.1.2008 14:19:33
|
|
|
|
nuala
|
Zreče. Hotel Rogla je sicer na smučišču, ampak meni nekako ne potegne. Bolj za kakšen čaj ali kosilo na hitro. pa smučarski avtobus vozi iz Zreč na smučišče. Boš vidla, kako pašejo bazenčki po smučanju.
|
|
RE: Terme Zreče ali hotel Rogla 23.1.2008 19:13:24
|
|
|
|
eya
|
Kdaj pa greste? Pazi, da boš dovolj zgodaj rezervirala, ker mi smo tako brez ostali, ker smo predolgo čakali z rezervacijo-govorim za Zreče. Smo pa klicali dobre 3 tedne prej.
|
|
|
|
RE: Terme Zreče ali hotel Rogla 24.1.2008 9:29:30
|
|
|
|
Anonimen
|
eya, trenutno imajo še prosto, pa moraš bit že v nedeljo gor.. Je kao neka posebna ponudba.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Macelj – Na hrbtu pošastiUčna pot je krožna, dolga 3,5 kilometra. Označena je s prikupno rumeno gobo in rumenimi puščicami. Na poti je 12 kontrol...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?