|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Terme Zreče
16.10.2006 15:17:06   
anabanana
Mogoče nisem ravno na pravi temi, ker gre pri meni bolj za rehabilitacijo kot počitnice, ampak vseeno:

Po treh (ginekoloških) operacijah sem od ZZZS (na predlog mojega ginekologa) dobila 14 dni v Zrečah. To me je nekoliko začudilo, saj sem bila prepričana, da bom dobila Dobrni (kaj niso tam specializirani za gin, zadeve?) A zdaj to delajo tudi v Zrečah? Ve katera?

- Je kdo bil že tam in kako se mu je zdelo? (tudi na počitnicah)

Prej sem klicala, da se dogovorim za datum in mi je en skrajno neprijazen gospod razložil, da bom že dobila njihovo pismeno vabilo?!! Se pravi, kadar mi oni določijo?!! Kaj pa če jaz takrat ne morem?!!!

Poanta je v tem, da sem besna, ker me tretirajo kot nekega reveža in tretjerazrednega gosta, zato ker mi bo rehabilitacijo pri njih plačala zavarovalnica!!!!!user posted image user posted image user posted image Sej nisem sama prosila za to, ampak je to moj zdravnik predlagal. Če se mislijo do mene, enkrat ko bom tam, obnašati vzvišeno se bom pobrala domov, klinc jih gleda in si bom sama plačala en teden nekje drugje!

Mater sem jezna!user posted image

P.S.
A veste, če si je možno doplačati "nadstandard", da si sam v sobi in podobno?

Nisem nobena kešurka sam enkrat toliko si bom pa privoščila. Sem dovolj pretrpela v zadnjem  času.

krepat ma ne molat
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Terme Zreče
16.10.2006 15:41:47   
Mimi*
Kar se tiče Zreč, ti ne morem pomagati,lahko ti pa povem,da je šel moj dragi pred enim mesecem v Čatež na rehabilitacijo in je dobil dober teden pred tem po pošti točen termin od kdaj do kdaj bo tam!!
In sicer direkt iz Term Čatež so mu poslali.Tako da se mi zdi,da tukaj nimaš kaj dosti izbire.

Bi pa lahko doplačal,za enoposteljno sobo(bil je v dvoposteljni s cimrom).3500 sit na dan mislim,da je bilo.

Lp

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?