|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Terme Tuhelj
12.12.2007 22:18:24   
Aneja2003
Pozdravljene cvecke... user posted image

Naslednji teden se odpravljamo tja, pa me zanima, če je katera že bila tam in kako je (bazeni, nastanitev v hotelu...)

Hvala, lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Terme Tuhelj
13.12.2007 13:08:00   
Rožica I
Mene tudi zanima kako je tam, ker šele gremo tja, ampak za vami. Tako, da bi te prosila za inf., ko se vrneš user posted image !
Uživajte na polno user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Aneja2003)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2007 9:30:21   
Jaz*
Jaz sem bila tam lani septembra in mi je bilo zelo všeč. Hotel je na nivoju 3* tako da ne pričakuj kakega luksusa, hrana je vredu je vse samopostrežno, le sobe so malo majhne. Bazeni so super, najbolj pa sem bila navdušena nad svetom savn.
lp

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2007 20:14:59   
Aneja2003
Ti, "Jaz*" user posted image , hvala ti...
Rožica bom poročala... uživali pa bomo itak 100 na uro , še najbolj pa ta mala velika user posted image ...

Nočko!  

(odgovor članu Jaz*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.12.2007 21:23:50   
bilbo
odvisno katero sobo imaš standard je neprenovljena ali superior prenovljena,pa še barvo sobe lahko izbiraš (4 barve)

(odgovor članu Jaz*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2007 12:51:29   
Rožica I
BILBO- mene sobe kaj preveč ne ganejo user posted image , bolj me zanima kako je poskrbljeno za otroke glede bazenov, okolice (kakšna igrala).. V glavnem, ali je prijazno do otrok?

ROŽICA

(odgovor članu bilbo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.12.2007 21:22:53   
Aneja2003
Smo se vrnili z dopusta, bilo pa je seveda super....user posted image

Zgleda, da sem se zatipkala, ko sem napisala, da gremo "naslednji teden". Rožica a smo bili skupaj user posted image

ali pa si še ti tam?

Če bi morala izbirati med Čatežem in Tuheljem... 100% izberem Tuhelj!

Upamm, da še gremo kdaj!

Neposredna povezava do sporočila: 7
28.12.2007 22:19:59   
eya
kako je z notranjimi bazeni? Imajo tudi kak čofotalnik za male? Pa savne-je bila gužva?

Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2007 14:52:57   
Aneja2003
Notranji bazeni so super....user posted image

Welness bazen ima 34 stopinj (ta je itak najbolji), je tudi povezan z zunanjim...

Potem je tu še en bazen, tik ob njem pa še en "wirlpool"... ta dva imata 36 stopinj....

...olimpijski ima 27 stopinj...

"otroški", kjer so koši za košarko, ter 2 tobogana (majhna) pa ima 28 stopinj....globok je nekje okrog 15 cm ( na začetku) - pri koših pa približno 50 cm...

Manjka jim mogoče en majhen bazen s toplejšo vodo za ta najmlajše...user posted image

Naša 4 letnica je uzivala 100 na uro... Za otroke imajo "delavnico" pri bazenu, kjer lahko rišejo....

Bila pa sem presenečna, da me ni nič zeblo, ko sem prišla iz vode.... sem drugače zelo zmrznjena... user posted image

V savnah takrat ni bilo pretirane gneče... Jih pa imaš na izbiro kar nekaj...

lp, D.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.12.2007 17:14:41   
eya
Hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
30.12.2007 18:53:27   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Aneja2003

Notranji bazeni so super....user posted image

Welness bazen ima 34 stopinj (ta je itak najbolji), je tudi povezan z zunanjim...

Potem je tu še en bazen, tik ob njem pa še en "wirlpool"... ta dva imata 36 stopinj....

...olimpijski ima 27 stopinj...

"otroški", kjer so koši za košarko, ter 2 tobogana (majhna) pa ima 28 stopinj....globok je nekje okrog 15 cm ( na začetku) - pri koših pa približno 50 cm...

Manjka jim mogoče en majhen bazen s toplejšo vodo za ta najmlajše...user posted image

Naša 4 letnica je uzivala 100 na uro... Za otroke imajo "delavnico" pri bazenu, kjer lahko rišejo....

Bila pa sem presenečna, da me ni nič zeblo, ko sem prišla iz vode.... sem drugače zelo zmrznjena... user posted image

V savnah takrat ni bilo pretirane gneče... Jih pa imaš na izbiro kar nekaj...

lp, D.

----------------------------
Dodajam le še to, da so savne  zame 1. liga; kakšnih 8 jih je (parna, slana, blatna, bio, finska (več različno stopinjskih).. Počivalniki iz ratana, obešeni na strop ali vodne postelje..
V glavnem smo se že odločili, da gremo drugo leto tudi tja user posted image !

ANEJA- mi smo se vrnili šele 28.12., tako da smo bili zgleda ravno za vami user posted image !

ROŽICA

Neposredna povezava do sporočila: 11
30.12.2007 23:18:44   
Aneja2003
Rožica kdaj pa ste prišli?

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.12.2007 10:45:57   
Rožica I
ANEJA- 24.12. smo prišli. Nas je pa bilo več družin skupaj, ampak smo prihajali drug za drugimi user posted image .
V glavnem 1. sem bila v toplicah več dni skupaj, ampak še grem definitivno! Zgleda je to EMŠO, ne? Ko ti začno toplice pasat ...user posted image user posted image user posted image

Lepe praznike, čao 

ROŽICA

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?