tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: imee sedaj pa nas vleče v Topolšico in sicer apartmajsko naselje Ocepkov gaj. Mi smo zadovoljni uporabniki Lani smo bili prvič avgusta, po otvoritvi in je bilo zasedenih par hišic, novembra nas je bilo že več, božič pa smo praznovali mislim da edini Letos julij-avgust je bila druga pesem, komaj sem še dobila hiško in še to samo za 4 dni... Jaz grem v Topolšico, kot da grem domov. Te hiške so kot da bi imela en lep vikend Nad opremljenostjo in komoditeto smo navdušeni, vsi so zelo prijazni in pripravljeni pomagat...npr. čistilke, ki vsaki dan menjajo brisače, tud posteljnino, če želiš in kuhinjske krpe. V tej manjši hiški ima okol 92 kvadratov, je spodaj dnevni prostor, jedilnica s kuhinjo, kopalnica s kadjo, zunaj terasa, zgoraj pa velika spalnica.Pričakajo te tud svilanitovi 4 kopalni plašči, brisač več kot dovolj, kuhinja dobro opremljena - štedilnik, hladilnik,mikrovalovna, aparat za pripravo kave v kapsulah, ki jih lahko dokupiš v kavarni. Ker smo bili tudi v vremenu,ko se je npr. mal ohladilo smo si lahko zagreli s klimo Edin minus je meni ta, da je pozimi (ko smo bili za božič) pa tolk vroče, ta les se tako segreje in kljub nenehnemu luftanju, se je men zdelo da bom zgorela Glede obiska bazenov in Zale, pa ni tolk komot, ker greš pač kr po fajn klancu dol. Lahk se tud z avtomobilom zapelješ...pač kolko ste komot in kaj želiš. Poleti je to bolj enostavno. Nam to ne predstavlja ovire. Se pa od hotela, kjer je recepcija pripelje do hišk po kr velikem klancu. Razgled je krasen, velik se dogaja, imaš možnosti si ogledati marsikaj...aja pa še to - ko smo radi komot (beri:leni), potem si kosilo vzamemo kr v hotelu. Eni prakticirajo, da se tud polnepenzione hranijo v hotelu, mi pa si vzamemo posode in ati pripelje Dobiš pa za dva kosila, da se jih komot naje 5 Želim vam lepe počitnice