|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Terenski voziček
17.7.2011 10:14:00   
Tatkica
Prosim vas za pomoč... Od sestre sem dobila voziček, tako da se mi ni bilo treba nič ukvarjat z nakupovanjem in študiranjem, kaj bi bilo najbolj primerno zame... Gre pa za voziček od Inglesine s 4 kolesi in vsemi dodatki, od lupinice naprej... Ker pa živimo na vasi in je v okolici precej makadama, sem pomislila, da s tem vozičkom po takih poteh ne bom prišla prav daleč in zato razmišljam o nakupu še enega terenskega vozička - kakšnega bolj poceni, lahko tudi iz druge roke. Kaj mi svetujete? Vsekakor 3-kolesnih z napihljivimi gumami, za ostalo pa ne vem niti kako naj se lotim!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
17.7.2011 14:02:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tatkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Terenski voziček
17.7.2011 15:44:19   
glen
Enega sem vidla za celo 70 eu,ali pa quinny speedy

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2011 15:45:28   
glen
http://www.bolha.com/quinny-vozicki/quinny-speedy-radovljica-oglas1275349808

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2011 15:52:46   
glen
http://www.bolha.com/quinny-vozicki/quinny-freestyle-3xl-oglas1274888366

http://www.bolha.com/chicco-vozicki/otroski-vozicek-oglas1275158510

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2011 9:41:03   
anajan
Voziček Quinny freestayle. Mi ga še vedno uporabljamo v nemogočih razmerah in nam še ni zatajil.

Vsak dan je nekaj posebnega.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2011 10:13:34   
Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: Tatkica

Prosim vas za pomoč... Od sestre sem dobila voziček, tako da se mi ni bilo treba nič ukvarjat z nakupovanjem in študiranjem, kaj bi bilo najbolj primerno zame... Gre pa za voziček od Inglesine s 4 kolesi in vsemi dodatki, od lupinice naprej... Ker pa živimo na vasi in je v okolici precej makadama, sem pomislila, da s tem vozičkom po takih poteh ne bom prišla prav daleč in zato razmišljam o nakupu še enega terenskega vozička - kakšnega bolj poceni, lahko tudi iz druge roke. Kaj mi svetujete? Vsekakor 3-kolesnih z napihljivimi gumami, za ostalo pa ne vem niti kako naj se lotim!

Quinny 3xl
Maxi Cosi Mura

(odgovor članu Tatkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?