Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tenerifi z majhnim otrokom 13.12.2006 23:28:53
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Glede na to da so Kanarski-Tenerifi ob Atlantiku zna kar fajn pihat. Jaz sem bila tam konec februarja in je zeloo pihalo, temperatura pa je bila čez dan tam nekje 20 stopinj in malo več.
|
|
|
|
RE: Tenerifi z majhnim otrokom 14.12.2006 10:16:21
|
|
|
|
al1*
|
Mi gremo na Tenerife konec februarja. Če se boste odločili za počitnice tam, se priporočam za kakšne informacijo po vrnitvi. Sicer pa je baje decembra res precej vetrovno.
|
|
RE: Tenerifi z majhnim otrokom 23.2.2007 0:52:47
|
|
|
|
Annny
|
Super za otroke, predvsem pa zelo blizu
|
|
|
|
RE: Tenerifi z majhnim otrokom 27.2.2007 13:30:55
|
|
|
|
2ursae
|
z možem sva bila tam, ko še nisva imela otrok, ampak komaj čakava, da mal zrastejo in definitivno gremo - tolk je zelenja in super zrak, pa že kar vidim tamaladva, kolk bosta navdušena nad Loro Parkom . Takrat sva bila v enem blazno prijetnem hotelu, sva imela prostorno sobco, zunaj teraso in vse je bilo v zelenju in cvetju . nepozabno. Bila sva aprila, je sicer mal pihal, pa za kopat tud ni bilo, ker je bilo okol 20 stopinj pa tud kakšen oblačen dan sva imela. res priporočam
|
|
RE: Tenerifi z majhnim otrokom 27.2.2007 18:33:20
|
|
|
|
soncka
|
No, mi pa gremo v soboto , če bo pikec ozdravel ; trenutno ga namreč daje viroza al nekaj takega. seveda komaj čakamo, pa tudi malo treme je. Mali ima dobro leto, prvič bomo leteli skupaj. Če ima katera še ak dober nasvet, mogoče v zvezi s tem, kaj vzet na letalo - novi zakon pa to... (smo dobili samo navodila v nemščini, ki jih ne razumem), potem se sevad priporočam. LP
|
|
|
|
RE: Tenerifi z majhnim otrokom 11.3.2007 21:05:46
|
|
|
|
soncka
|
Oj sporočam, da smo nazaj s Tenerifa. Bilo je super. Mali je užival, midva pa tudi. Leteli smo iz Salzburga, 4,5 ure od tega je dve prespal (v obe smeri). Tam smo 5 dni rentali avto in delali enodnevne izlete. Otok čudovit, zanimiv, z res veliko stvarmi za videt in počet (Loro park, vulkan oz. najvišji vrh Španije Pico el Teide, gledanje delfinov, kitov, aquapark, junglepark, plaže za gradove v pesku... in še bi se našlo). Skratka za vsak dan nekaj, pa še za enkrat it in oddelat vse, kar tokrat nismo uspeli. Skratka, priporočam:))) LP, S
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?