Pikabu
|
O, hvala vsem za spodbudne novice. Saj midva sva skoz bila zato, da gremo. Nisva imela namena tega denarja jim pustit. Ampak potem je tako naneslo, da nikakor nismo mogli dobiti željenega datuma in ko so nam potrdili termin, so nam rezervnega, kar nama pa z dopustom nagaja, ker morava vzeti 6 dni dopusta, no, jaz ga sploh ne morem, se moram še zmenit točno, kako bom to vračala, pa še zelo, zelo dražje letalske karte so bile od prvotnega termina. In takrat sva rekla, da v tem terminu ne greva in da gremo novembra, ampak kar sem do sedaj gledala, za čas počitnic še ni razpisanih letov ali pa je samo v eno smer, takrat pa res ne morem iti izven počitnic in sva se nekako vdala, da pač ne bomo šli. Zdaj sem pa slučajno gledala za naš termin, tisti, ki ga imamo potrjena in so za polovico padle cene, tako da je spet izvedljivo. Z dopustom bova že skombnirala, da le karte dobimo tako ugodno. Si pa vseskozi želiva iti in res nisva nameravala odpovedat. Kar sem jaz gledala, kar so jim očitali, pri nama nisem mogla nič najti, ker sva vse prebrala, posebej je opozorila na to, da denarja ne dobiš nazaj, šla je ven in odpeljala otroke, da sva res imela čas vse prebrati, skratka, midva sva vedela, kaj podpisujeva. Ko sva prišla domov, nama je bilo tudi žal, ampak po drugi strani je bila pa to brca v rit, da bi res tja šli. Eno tako potovanje je že od nekdaj moja velika želja, pa v lastni režiji vem, da se nikoli ne bi spravila kam, mogoče se po tej izkušnji bomo, preko agencije je pa obupno predrago, sploh glede na to, da so trije otroci. Ko sem šla v agencijo, če bi nama poiskala eno ugodno varianto namesto tega, je najprej rekla: " Pa ne na Tenerife. Tam je najdražje, pojdite raje v Egipt.". Kartico imam pa zdaj naročeno in samo upam, da v tem času cena ne naraste, da bomo lahko šli. Pa hvala, da ste povedale glede prtljage. Ko sva najprej hotela urejati preko aviatica, je rekla, da bi morali vzeti trikrat po 20kg. To pa kar nanese še zraven, zdaj pa vidim, da ni potrebe po tem. A to prtljago po 10kg potem vzameš gor na avion? Tisto, kar doplačaš po 20kg pa oddaš? A je kaj določeno, kakšne dimenzije mora biti prtljaga, ki jo oddaš? Midva imava kovčke, en je precej velik, pomojem bi bil ravno primeren za 20 kg. Kako je pa z vozičkom? Mi bi za najmlajšo imeli še voziček s seboj. Aja, pa še glede nastanitve in vaučerja. Nam je pisalo, da je v Club Marina zagotovljena namestitev, zato sva tudi to izbrala, pa še ker je tam prihod možen katerikoli dan in sva gledala glede na letala, da se najbolje tako izzide. Kakšen ste pa vaučer dobile? Mojega moža moti, ker ni nobenih konkretnih imen gor, nobenega žiga. Piše pa gor, da smo v Club Marina, tako da upam, da bomo res tam. To glede predstavitve dol sva pa tudi pripravljena. Bo itak verjetno Katja sitna, ker se začne dolgočasit in se nas bodo hitro hoteli znebit. cukrček, kakšno je pa kaj vreme marca? Mah, vaju bom te podrobnosti glede vremena, hrane in vsega spraševala potem, ko bo jasno, če res gremo. Upam, močno upam, da nam res uspe.