|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Temenice
3.11.2004 11:00:21   
Blink1
Zdravo

Moji Neji se je na vrhu glavice pojavilo čisto malo luskinic. So to temenice?? Ali jih bo še več????

Danes jo bom po kopanju namazala z oljem in pustila do jutri (tako naj bi to delali). Kaj pa dalje???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Temenice
3.11.2004 11:10:01   
VALENTY
Tako bo čisto O.K. Zjutraj pa ji lepo ščesi,da se odluščijo.Tako ponavljaj,dokler boš vidla,da ima luskice.Če ji laske umivaš s šamponom,sedaj prenehaj ali pa fino speri.MI smojih meli kake 14 dni,sicer zelo malo,ampak smo jih hitro odpravli.Nekateri jih imajo več,drugi manj.Vse bošlo,nič bat.:muca:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Temenice
3.11.2004 12:48:24   
mammika
2 uri pred kopanjem jo namaži z olčjčkom potem pa lepo počasi speri.Če ji boš luščila se bo samo hrasta nbardila.Pomoje bo pomagalo...
LP:sloncek:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Temenice
3.11.2004 12:48:45   
mammika
z oljčkom baje....:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Temenice
3.11.2004 16:06:46   
Blink1
Hvala:bravo:

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Temenice
3.11.2004 23:04:59   
Anja167
Jah, pri nas pa samo mazanje in spiranje ni nič pomagalo, niti česanje z mehko krtačko. Jih moramo kar z gostim glavničkom fejst dol sčesat, potem ko ga naoljim za 15, 20 minut. Zdaj smo že tako daleč (v pozitivnem smislu), da to delamo enkrat na teden. Če jih je malo, jaz raje pustim, vsak dan ga pa res ne bi "gloncala", se mi zdi koža tako boga... :(( Na tvojem mestu bi še malo počakala, da vidiš, a se temenice razvijejo ali ne. Kaj pa vem...

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?