|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Temence
24.5.2009 15:55:50   
pikapoka12345
Živjo,

zanima me na kakšen način ste odpravile temence? Katera olja in kako? Stari smo pa 2 meseca. Hvala že v naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Temence
24.5.2009 16:06:31   
symona
Zdravo!

Jaz za moho hčerko uporabljam šanpon in olje za temenca od mustele. Nam je pomagalo.

(odgovor članu pikapoka12345)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2009 16:18:09   
Nea
Pri nas je najbolj pomagalo olivno olje

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2009 16:57:15   
janie
pena od mustele

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2009 18:12:06   
jera3
Mi smo jih odpravili z riboderminom, fajn namazat, kapco gor, pol pa z glavničkom počesat.....baje je pa od mustele za temenca tut ful dobr.

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.5.2009 18:27:39   
Vrtnica79
Mi smo uporabljali olivno olje in smo jih kar uspešno odpravili.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 6
24.5.2009 19:25:01   
PetraSkok
mi smo se uspešno rešili temenc z:

-od Mustele STELAKER - KREMA PROTI TEMENICI - tuba 40 ml (parkrat namazali to kremo zvecer po kopanju, dali kapico gor, nato ša zjutraj sprali glavico z drugim izdelkom, to je FOAM SHAMPOO FOR NEWBORNS.

Neposredna povezava do sporočila: 7
24.5.2009 19:49:42   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: PetraSkok

mi smo se uspešno rešili temenc z:

-od Mustele STELAKER - KREMA PROTI TEMENICI - tuba 40 ml (parkrat namazali to kremo zvecer po kopanju, dali kapico gor, nato ša zjutraj sprali glavico z drugim izdelkom, to je FOAM SHAMPOO FOR NEWBORNS.

Tako je treba, ja - je najbolj čisto, hitro in učinkovito. Sam šampon (pena) običajno ni dovolj.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu PetraSkok)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.5.2009 21:04:38   
emica2008
uporabljamo šampon od mustele. ko so se temenca skoraj začela pa smo namazali z veliko količino mandljevega olja, počakali cca. 30 minut, nato počesali z glavničkom. to smo 2x naredili ter se uspešno izognili temencam.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.5.2009 21:51:03   
sanelaa
Pol ure pred kopanjem fajn na debelo namazali z oljem, potem smo fajn skrtačili in oprali s šamponom od mustele. 

(odgovor članu emica2008)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.5.2009 22:00:43   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79
Mi smo uporabljali olivno olje in smo jih kar uspešno odpravili.

Enako - pol ure do uro pred kopanjem smo fino namazali z olivnim oljem, skopali in sčesali z gostim glavničkom - česat je bilo treba pa kar dolgo - zihr vsaj kake pol ure, da smo vse sčesali dol.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.5.2009 9:20:18   
Šaki
hej!

jz sm ji dala dol s to peno od Mustele.je šlo fino dol. samo sem parkrat ponovila,.in ko sm tle brala da je res dobra sem se potem še sama prepričala in sem zlo zadovoljna s tem..jz bi na tvojem mestu probala.pa je mala mela že lkar ornk kraste gor...
zdj ma lepo glavico:):)

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.5.2009 10:31:43   
mateyka
Mustela, Stelaker krema.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.5.2009 22:08:37   
nia5
Z Mustelo- zvečer z kremo, zjutraj z šamponom (peno), čez dan sem ji pa mazala z olivnim oljem, pustila kako urco in jo razčesala. Znebili smo se jih nekje po 10 dneh in od takrat ji ni bilo več user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.5.2009 8:39:52   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: janie

pena od mustele

Se podišem! D akrat namazat in pustit med kopanjem in so šle vse stran.
Sedaj če opazim isto naredim in gredo v prvem pranju dol.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Mustelo

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu janie)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.5.2009 21:25:06   
Deja
Mi smo namazali z belim hladilnim mazilom za ritko. 10 minut pred kopanjem sem namazala, malo vtrla nato prečesala in s šamponom ali kopeljo sprala...
to sem naredila enih trikrat, pa so temnca izginila...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.5.2009 20:36:27   
PC Baby
Jaz pa sploh ne vem če ima moj otrok temence ali kaj drugega. Berem namreč, da izgledajo kot rumene luske ipd. naš mali pa ima samo malo bolj suho kožico. a je to to? Ali naj mu vseeno odstranjujem s preparati in glavničkom?

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.5.2009 22:26:02   
Anonimen
Izvedli smo 5 tretmajv z mustelo (zvečer krema, zjutraj pena) in so šle lepo dol. Prej smo se kar lep čas matrali z raznimi olji in to pa nam ni uspelo.

(odgovor članu PC Baby)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
27.5.2009 22:33:11   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Jaz pa sploh ne vem če ima moj otrok temence ali kaj drugega. Berem namreč, da izgledajo kot rumene luske ipd. naš mali pa ima samo malo bolj suho kožico. a je to to? Ali naj mu vseeno odstranjujem s preparati in glavničkom?

Saj mu nič ne škodi če mu malo z olivnim oljem namažeš po glavici in razčešeš. Temenca se v bistvu naredijo od te "suhe" kože.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.5.2009 7:22:11   
Anonimen
naša je imela ful temenc, pa smo jo vsak dan negovalno mazali z oljem. In česali. Pa so bile samo še večje luske. In nič niso šle dol. Patronažna mi je rekla za peno od Mustelle, ki je res odpravila vse. Vsak drugi dan sem jo nanesla za nekaj minut, nato sprala, razčesala in je šlo vse dol.

(odgovor članu Vrtnica79)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
29.5.2009 12:13:41   
suzanica
mi smo imeli peno za lase in kremo od Mustele. kombinacija obojega jih je takoj odpravila. samo pena ni bila dovolj. kupi se v lekarni.lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.5.2009 15:58:02   
pikapoka12345
Živjo,

nam ne pomaga krema. Kako in koliko ste tega nanesle? Koliko časa pustile? A potem kar s peno oprale? Nam ne pomaga, samo še bolj se suši.

Kaj naj?user posted image

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
29.5.2009 20:15:58   
sanelaa
Kaj pa če ene pol ure pred kopanjem fajn naoljiš glavo z olivnim ali mandljevim oljem. Čez oz. na glavo lahko daš tudi z oljem napite vatice, čez vse to pa kapico, pustiš pol ure in potem fajn, ampak res fajntrdno z glavnikom za temenca ali s krtačo to dol skrtačiš. 

Neposredna povezava do sporočila: 23
30.5.2009 21:36:05   
Anonimen
Glavico oz. laske navlažiš, naneseš peno, malo zmasiraš glavico, potem sem jo pa jaz umila, nato pa sprala glavico z vodo, dobro pa je tudi, če nežno umiješ z brisačko. Potem pa z glavničkom (ne s krtačo) fajn prečesat (nežno seveda). To sem delala na dva dni, kake 2-3 tedne, pa je šlo vse dol.

Neposredna povezava do sporočila: 24
31.5.2009 21:36:17   
temtem
Mustela pena je zakon, pa še ful dobro diši

temtem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?