Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tema za seminarsko nalogo 29.3.2009 18:05:55
|
|
|
|
lukec
|
Odvisno: Kaj si po izobrazbi, kaj počneš, kaj te zanima, hobiji ... Jaz bi nekaj od tega, kar ti je dobro poznano in domače, po mojem ti bo o tem govoriti oziroma pisati najlažje.
|
|
RE: Tema za seminarsko nalogo 29.3.2009 18:15:33
|
|
|
|
TomTaylor
|
Napiši seminarsko o poslovnem komuniciranju, zraven vključi poslovni bonton - super za predstavit brez učenja na pamet.
|
|
|
|
RE: Tema za seminarsko nalogo 29.3.2009 19:31:34
|
|
|
|
Ribica **
|
Zakaj ljudje ne pobirajo pasjih drekov? Fenomen Facebooka ali pa prijateljstvo na FBju, ali pa oglasevanje Kaj pa sploh studiras in kaj te zanima? Jaz imam en kup idej, samo literatura (znanstvena) je bolj sploh.
|
|
|
|
RE: Tema za seminarsko nalogo 29.3.2009 22:26:22
|
|
|
|
RinkyDinkyDoo
|
Vsekakor nekaj o bontonu. LP
|
|
RE: Tema za seminarsko nalogo 29.3.2009 23:55:38
|
|
|
|
Nur
|
odvisno od publike....da bo seminarska zanimiva, mora bit tema zanimiva za večino publike
|
|
|
|
RE: Tema za seminarsko nalogo 30.3.2009 0:01:31
|
|
|
|
Tanja55
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nur odvisno od publike....da bo seminarska zanimiva, mora bit tema zanimiva za večino publike Hm...jaz sem mnenja, da je odvisno od tega kako se lotis predstavitve in kolk zanimivo naredis stvari. Se tako zanimiva tema je lahko izredno dolgocasna z zgreseno prestavitvijo. In obratno. Vse je v nastopu in pripravi. Sestavit je treba zgodbo, z repom in glavo. In imet jasen cilj kaj hoces povedat.
|
|
|
|
RE: Tema za seminarsko nalogo 30.3.2009 0:57:21
|
|
|
|
sanja nk.
|
hmm povej jim kaj na humoren način seveda, o retoriki in bontonu
|
|
|
|
RE: Tema za seminarsko nalogo 30.3.2009 8:54:35
|
|
|
|
mojamura
|
- kako preživeti danes z minimalno plačo - lobiranje - virtualno vs. resnično življenje - mobbing na delovnem mestu
|
|
RE: Tema za seminarsko nalogo 30.3.2009 9:02:20
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura - kako preživeti danes z minimalno plačo - lobiranje - virtualno vs. resnično življenje - mobbing na delovnem mestu Tole ja. Pol jo pa še tule gor objavi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?