Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Telovadba za nosečke na Gorenjskem 17.9.2007 15:54:51
|
|
|
|
jazabel
|
Bondi, a si mogoče šla v sredo? Mene tud zanima. Sem poklicala in so rekle, da je blo 7 in to že kar v visoki nosečnosi. Sama sem šele v 11t, a bi vseeno šla. Drugače se pa tud na Bledu v ZD začne, 19. se mi zdi. Lp
|
|
|
|
RE: Telovadba za nosečke na Gorenjskem 17.9.2007 21:51:53
|
|
|
|
Bonide
|
Živjo! JA, sem bila, pa je blo super - nooooo, nismo vse tolk zlo trebuhaste , ene 3 so pa res že skor tik pred zdajci :) Je ful fajn vzdušje , ravn zato, ker je taka mejhna skupina! Kar pridi! Pozdravček
|
|
|
|
RE: Telovadba za nosečke na Gorenjskem 19.9.2007 19:07:12
|
|
|
|
jazabel
|
OJ! danes žal nisem utegnila, sem se zadržala v gozdu na zeeloo dooolggeeeeem sprehodu. Pridem drugo sredo. Dobro telovadite in se vidimo. Lp
|
|
|
|
RE: Telovadba za nosečke na Gorenjskem 21.11.2007 23:35:00
|
|
|
|
Bonide
|
Zdravo; mene zdej en čas ni bilo na telovadbi, ker sem imela grozno gužvo v službi :( Jazabel, a ti še hodiš? Kako pa je tebi - z eno sem govorila zadnjič v ordinaciji, pa je grozn hvalila, jih ima prav ena fizioterapevtka s Kranja... baje zlo prijazna, da je super domače vzdušje - pa mejhna skupina je, ne!? Pridem sigurn naslednjo sredo - se vidiva? Kolk pa si ti sploh nosečka? :) Lp
|
|
|
|
RE: Telovadba za nosečke na Gorenjskem 30.1.2008 15:18:33
|
|
|
|
pizamca
|
A se v Lescah ta vadba še odvija in kdaj? Hvala!
|
|
|
|
RE: Telovadba za nosečke na Gorenjskem 6.2.2008 20:07:35
|
|
|
|
jazabel
|
Oj! S tole telovadbo je tako - če ni vsaj 4 nosečk, kar odpade in to meni sploh ni všeč. Sicer je blo pa tko tko. jaz sem hodila le en mesec. Mi ni blo ravno všeč, ker je preveč na step aerobiko in nisem ravno ljubiteljica areobike. Grem raje na eno hitro enourno hojo na zraku. Je pa še vedno, le da se je priporočljivo prijaviti preko meila - poglej na spletno stran Klub športa in zdravja. Lp in uživajte na svežem zraku - je bolje.
|
|
|
|
RE: Telovadba za nosečke na Gorenjskem 7.2.2008 22:37:31
|
|
|
|
Bonide
|
Zdravo, hm... jest ne bom več dolg mogla hodit :), sem pa bla pridna, skoz ... vmes je ene 2X res odpadlo, ker nas pač ni bilo dovolj - pa sej je za razumet, kako pa bo, če sta na uri samo 2?! Na Jesnicah so čist skenslal, ravn zao... tuki še vztrajajo. Men je pa fajn, Jazabel - sej ni zmeri na stepu... delamo z elastikami, žogcami ... jest sicer hodim še na pilates in fajn kombiniram aerobno vadbo s krepilnimi - ginekologi zelo priporočajo... tud po porodu pilates baje 1A! Ne vem no, men je super, .. samo ne vem, kolk bom lahko še šla... zadnjič jih je blo baje 10 al še več. No, mogoče se še vidmo... Pižamca, probej, pa boš vidla ... Čedrugega ne, se zmer veselim še mal počeblat tam s sonosečkami :) Aja, je pa ob sredah ob 18.30! Pilates pa večkrat na teden, se mi zdi, da 3X - poglej na njihov urnik! Zdej je tud ena njihova vaditeljica pilatesa noseča :) Se splača k njej :) Lp, B
|
|
|
|
RE: Telovadba za nosečke na Gorenjskem 30.3.2008 22:11:00
|
|
|
|
miši
|
Pozdravljene, rada bi Vam sporočila, da na Jesenicah v Studiu Vital zopet zbirajo prijave za vabdo za nosečke. več najdete na njihovi spletni strani, da ne bom delala preveč reklame... LP vsem!
|
|
RE: Telovadba za nosečke na Gorenjskem 7.5.2008 20:30:41
|
|
|
|
Annny
|
V Vitalu je res super !!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?