Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tekoče milo za samoporjavitev 23.4.2007 13:52:09
|
|
|
|
BaByGiRl
|
Ja, jaz tudi še nisem nikjer opazila mila, samo kreme, mleka,...žal
|
|
|
|
RE: Tekoče milo za samoporjavitev 23.4.2007 14:14:42
|
|
|
|
Maxica
|
Kaj ima pa Dove zdaj nekaj novega? Nekaj sem zasledila, sam se ne spomnim, a gre za mleko ali kaj drugega.
|
|
RE: Tekoče milo za samoporjavitev 23.4.2007 15:01:02
|
|
|
|
turbo
|
Dove - summer glove, mleko, do sedaj sem se namazala trikrat in imam že malo zagorel videz. Sem zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Tekoče milo za samoporjavitev 23.4.2007 15:05:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ne mleko, temveš MILO, a obstaja? A po tem mleku si kaj šekast?
|
|
|
|
RE: Tekoče milo za samoporjavitev 23.4.2007 15:10:35
|
|
|
|
turbo
|
oj, sem odgovarjala maxici, za milo nisem še slišala, mleko je tisto, ki se vtre v kožo, milo boš takoj sprala, najprej piling, pa kopel, potem mleko = nisi lisast kaj pa solarij?
|
|
|
|
RE: Tekoče milo za samoporjavitev 23.4.2007 15:11:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Za milo še nikol slišala V bistvu skor ni možno, kako pa nej bi to deloval Po kremi za samoporjavitev pa ne boš fleksta če si boš redno delala piling in imela vedno navlaženo kožo. Suha koža bo pa flekasta.
|
|
|
|
RE: Tekoče milo za samoporjavitev 23.4.2007 15:13:59
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa solarij? Noseča sem . Zato pa si tudi te razne kreme ne upam uporabljati
|
|
|
|
RE: Tekoče milo za samoporjavitev 23.4.2007 19:19:01
|
|
|
|
soncece24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh kaj pa solarij? Noseča sem . Zato pa si tudi te razne kreme ne upam uporabljati Paštetka, kreme še toliko ne sežejo pod kožo, da bi prišle do celulita, kaj šele do dojenčka ti se kr v miru maži.
|
|
RE: Tekoče milo za samoporjavitev 23.4.2007 20:11:17
|
|
|
|
dory
|
po teh kremah si itak sekast...ne pomaga niti piling nic...ko se spira si se slabs k maskara...deluje umazano in zapacano..bljak...sem rajs enakomerno bela :)
|
|
|
|
RE: Tekoče milo za samoporjavitev 29.4.2007 22:48:36
|
|
|
|
MAJDA22
|
Zdravo! Dove ima losion za samoporjavitev. Samo ne vem kakšen je efekt. Sama sem pred leti uporabila kremo za samoporjavitev, res barvo sem imela super. Ampak mi smo šli parkrat na bazen in sem se začela lupit. Joj me joj ne me vprašat kakšna sem bila. FLEKASTA!!!! Samo piling mi je še pomagal. Nikoli več ne bom uporabila kreme ali losiona za samoporjavitev. Sem pač raje mal bolj bela.
|
|
|
|
RE: Tekoče milo za samoporjavitev 1.5.2007 22:05:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I ------------------------- Ti toplo priporočam, da takih zadevščin ne uporabljaš v nosečnosti! Sem popoln laik na tem področju, ampak toliko sem pa vseeno prebrala, da take zadeve prodirajo skozi kožo, tako da se ni za hecat s tem. Pa prebereš tudi kaj vse s kupljeno hrano zaužiješ? Veš kaj so aditivi, barvila, ojačevalci okusa, arome, E202, E324,E542,E....Ješ mogoče margarino, ketchup, okusne sadne jogurte in mlečne deserte....Ješ vabljivo sočno sadje in zelenjavo, po možnosti izven sezone? Uporabljaš kdaj parfum, osvežilec prostora? Imaš v avtu prijetno dišavnico ala Glade? Uporabljaš najboljši pralni prašek, ki čudežno odstrani trdovratne madeže, če pa jih slučajno ne odstrani pa dodaš malo Vanisha? Kako lepo obleke dišijo po najnovejšem "aromatherapy" mehčalcu? In kdo ti zagotavlja, da v šamponu in tekočem "hidratantnem" milu ni snovi, ki prehajajo skozi kožo? Veš kaj vse gre skozi kožo?....mah, boljš da niti ne veš! Smešno mi je, ko nekdo izjavi, da je barva za lase ali pa krema proti celulitu in/ali strijam, ter kreme za samoporjavitev med nosečnostjo škodljiva za plod, medtem pa niti ne pomisli koliko "zastruplja" svoje telo s čisto navadno hrano.
|
|
|
|
RE: Tekoče milo za samoporjavitev 1.5.2007 22:50:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Za milo nikoli slišala, drugače se pa mažem z Dove summer glove in je ful ok. Sicer se ne mažem zaradi porjavitve ampak je nasploh ok.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.