Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tek povodnega moža - kritika 18.6.2009 10:59:26
|
|
|
|
tajč
|
Dragi starši, imela sem slabo izkušnjo in bi jo rada delila tudi z vami... Včeraj sva se s sinom udeležila teka povodnega moža, ki je bil organiziran v okviru triatlona ljubljanica. Na tek se je bilo potrebno predhodno prijaviti preko spletne strani, ko pa sva prišla dvignit številko in skromno pozornost, je vsega že zmanjkalo, poleg tega so bili starši nestrpni, da jim ja ne boš ti vzel številke, pa da bi oni brez ostali..... In ko sem vprašala kako to, da je stvari zmanjkalo kljub temu, da sva bila prijavljena preko spleta, so nama gospodične obrazložile, da prijave sprejemajo tudi na samem štartu in da se jih je pač veliko prijavilo naknadno.... In kje je potem smisel predhodne prijave?! Poleg tega pa je na spletni strani navedeno, da si organizator pridržuje pravico do omejitve števila nastopajočih tekmovalcev. [www.triatlonljubljanica.si] Sama sem športnica in podpiram vsa prizadevanja za organizacijo športnih prireditev za otroke, saj jim na ta način privzgajamo športni duh, vendar pa ta cilj v včerajšnjem primeru gotovo ni bil dosežen, saj prerivanje (neprostovoljno) in skoraj pretepanje za preostanek darilc in številk ni nič kaj športno, sploh pa ne prijetno in ne vredno ponovitve.... Glede na to, da organizator nima na svoji spletni strani nobenega kontaktnega maila, kjer bi bili pripravljeni sprejemati kakršnakoli vprašanja, pohvale, kritike, pa se sprašujem, če jim je navedeno sploh v interesu....
|
|
|
|
RE: Tek povodnega moža - kritika 18.6.2009 12:10:06
|
|
|
|
ksenija12
|
Ja, na enem od konkurenčnih forumov sem malo prej prebrala, da se je ena udeležila Maratona Treh Src in je majčk zmanjkalo, pa so ji obljubili, da ji bodo poslali po pošti in jih po enem mesecu še zmeraj ni dobila...Slaba organizacija...ampak očitno pri kar nekaj organizatorjih..
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Število otrok!Alter_egoKoliko otrok imate?0 (
16%)
1 (
41%)
2 (
28%)
3 (
9%)
4 (
3%)
več (
2%)
Število vseh glasov: 457Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!