|
RE: Tek, zdrava hrana in dobro počutje 8.2.2010 20:44:22
|
|
|
|
Mala_Ajda
|
Ojej, sem skoraj falila, da je tukaj gor nekaj novega. Sem že z eno nogo na odhodu v klet (trebušnjakiiiiiiii prihajaaaaaaaaaam). Tinaaja super za tek, jaz sem ga zadnje dni kar zanemarila, malček se bojim, da ne uničim nožice, ki je po obdelavi dobila staro podobo, pokostnica sploh ni vneta, jaz pa sem kar nekaj počivala brez rezultata. Ker je toliko snega, grem raje na smuči, popoldne sem užaljeno ugotovila, da se preveč predira in sem samo capljala po globokem snegu, na smučišče pa se mi ni šlo. Ostala sem pri dveurnem sprehodu skozi gozd, da ne bi bilo prelahko, sva z možem izmenično vlačila malega na saneh. Revež je na koncu kar kinkal, opazila sva šele, ko se je zvrnil v sneg, ko sem zapeljala na krtino. Za smučanje priporočam skate, pred tednom dni je bil tečaj preko Poleta v LJ, v Preski pa je tudi še nekaj tečajev. Termine najdeš v spotnikoledar.si. Čez 14 dni pa je Poletov tečaj v Ratečah, jaz bom šla še za en dan, da vidim koliko sem napredovala. Z nakup smuči v trgovinah je prepozno-razprodaje, v Preski pa najbrž dobiš kake rabljene oz. ne vem kako si mislila. Vsekakor se ti splača it na tečaj, pa sprobaš kaj ti leži. Pa v trgovini Ponca v Ratečah imaš tudi nekaaj rabljene opreme, jaz imam vse iz druge roke, pa je super roba in ne tako draga. Drsalno tehniko pa ljubim zato, ker ni nujno, da imam špuro. Lahko smučam tudi povrhu, le, da ni preveč novozapadlega snega.
|
|
|